Saturday, 6 December 2014

Terpaksa hilang berat selepas 3 hari~


Terpaksa hilang berat selepas 3 hari~




Testimoni PB


Testimoni PB~





Apa yang special sangat dengan PB....?????


Apa yang special sangat dengan PB....?????



TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL


Teruja adik ni bila tak sampai lima minit pinggang terpaksa hilang inci tanpa kesan menyakitkan!!! 




Aishah Rawi
0139923140

aishahrawi.blogspot.com


TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL



TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL



Result!

Instant shaping...
Terus lock segala lemak yang sebelum ni terkeluar dari wilayah yang sepatutnya..pakai pb, tak sampai 5 minit terus dapat shape yang luar biasa...
magic!!!! 




Aishah Rawi
0139923140
aishahrawi.blogspot.com

WAIST TRAINING PARTY


WAIST TRAINING PARTY



Best sangat berZUMBA malam ni non stop bersama teman setia termasuk teman setia yang melekap di badan iaitu waist nipper premium beautiful...fuhhhhhhhhh...terbaik lah pb ni bila 360 darjah pergerakan dapat dilakukan tanpa sekatan...sorry dear, pakai pb tak kan buat u jadi jadi robot 







Thursday, 27 November 2014

Marine Essence Barsoap... Pengedar Diperlukan!!!!!!

Marine Essence Barsoap... Pengedar Diperlukan!!!!!!


PENGEDAR SELURUH NEGARA DICARI

►Peluang anda menjadi pengedar Sabun Marine Essence bersama kami menjana pendapatan harian dan mingguan RM 600-RM 1000!
# 100 % terbukti berkesan
Boleh didapati dalam bentuk KETUL dan CECAIR MANDIAN ,bau yang wangi,tahan lama sesuai untuk MUKA dan seluruh BADAN
* FUNGSI & KEBERKESANAN SABUN MARINE ESSENCE
✔ hilangkan hitam celah badan
✔ hilang bau badan
✔ hilangkan jerawat
✔ kulit lebih lembap & tidak berminyak
✔ hilangkan gatal kulit & kulit sensitif serta penyakit kulit
✔ hilangkan penyakit eczema
✔ cerahkan kulit muka & seluruh badan







Testimoni Premium Beautiful ~


Testimoni Premium Beautiful ~


Ni mentor Aishah, Kak Yana.. Masa mula pakai PB.. nampak perbezaannya kan?? 

Gambar sebelum tu masa kak Yana pergi dinner bank tahun 2012.. pakai baju dah cantik tp sayang bentuk badan masih lg nampak gemuknya dan muka pucat jer.. mekap da tempek tebal kat muka tu tapi still nampak tak bermaya dan membulat.. 


Gambar selepas berPB yang tak sampai 2 bulan kak yana sarungkan kat badan..masa tu tahun 2013..badan cantik terletak, perut ramping, raut wajah pun lebih panjang, diri nampak lebih yakin ketika bergambar..

Kenapa?? Sebab Premium Beautiful bukan hanya menyerlahkan kecantikan diri tapi mengutamakan kesihatan badan dan memberikan keyakinan diri..

Kak Yana bertuah kerana dapat menyarungkan sendiri PB dibadan dan terasa dihargai sepanjang masa..Ade yg nak tampil sihat, cantik dan yakin macam kak Yana?? 
Pm Aishah terus utk lebih info dr premium beautiful expert!!






Aishah Rawi
0139923140
aishahrawi.blogspot.com

Sunday, 5 October 2014

Bio Seleza Pantyliner


-Pantyliner Bio Seleza adalah pantyliner yang sangat selesa dipakai
 berbanding pantyliner biasa yang lain.

-Ianya sangat kering dan selesa

-Dapat membasmi bau di Miss V

-Mengurangkan keputihan dan senggugut

-Anti Bakteria dan ianya senang dicuci


Bio Seleza Feminine Pad


AWAS !!

Cyst adalah satu sebab sukarnya hamil kerana dalam sesetengah kes, ia boleh menghimpit janin di dalam rahim.. walaupun cyst berjaya dibuang melalui pembedahan, ianya akan tumbuh kembali kerana cyst ini ada 'ibunya'.. menurut kajian, cyst banyak menyerang wanita yang berusia 23 tahun ke atas dan tidak terkecuali wanita yang sudah berkahwin ataupun bujang.. 

p/s : Mencegah lebih baik.. 

Jom dapatkan pad bioseleza hari ini ... 









Kecantikan dan keanggunan lebih menyerlah~






6 sebab kenapa anda WAJIB memiliki long girdle: 


 Memperbaiki masalah perut buncit

Mengawal keputihan dan pengaliran darah

Menyelaras lemak di peha seterusnya membentuk peha yang menarik

Membentuk pinggul & membentukkan kedudukan pinggul agar tampak menarik

Mengasingkan kontur peha & pinggul. mengagihkan lemak peha ke cawan pinggul & 
membentuk pinggul sempurna

Renda di bawah long girdle tidak bergesel dengan benang seluar yang dipakai untuk memberi keselesaan... 

Premium Beautiful~

Premium Beautiful....Pelaburan sekali untuk seumur hidup..

Ingin mengubah diri anda 360 darjah??? Ingin mempunyai penampilan anggun..??
 Ingin mempunyai bentuk badan yang menarik..??

Whatsapp:

Aishah 0139923140

FB:
Aishah Rawi


Marine Essence Beauty soap


Friday, 3 October 2014

Kebaikan Sabun Magic a.k.a Sabun Marine Essence



Okay..Hari ni Aishah sangat teruja untuk share pasal sabun Marine Essence ni.. Hermm..mesti korang tertanya-tanya kan, apa yang hebat sangat dengan sabun hijau ni...

Haaa...mari Aishah cerita sikit pasal sabun magic ni...Sabun Marine Essence ni dipanggil sabun magic kerana ia bukan sahaja diperbuat dari bahan-bahan organik yang terbaik malahan dapat menyelesaikan masalah kulit seperti eczema dan yang seangkatan dengannya.

Sabun magic ni dapat menjadikan kulit licin, sihat, tiada gatal-gatal, ruam dan bebas eczema dengan penggunaan yang berterusan. 

Untuk pengetahuan korang, produk Marine Essence adalah No 1 di Malaysia. Tiada bahan kimia dan 100% organik. Garam buluh semestinya mmg pilihan terbaik. Sebab tu lah sabun ni bukan sahaja boleh digunakan oleh orang dewasa malahan boleh digunakan oleh kanak-kanak yang menghadapi masalah kulit seperti eczema dan ruam.








For the past years, Aishah mula guna sabun Marine Essence ni untuk hilangkan parut jerawat di muka. Alhamdulillah...kesannya bukan setakat parut di muka yang beransur hilang, kulit muka pun semakin licin dan halus. Tidak kurang juga ada yang menegur muka Aishah dah nampak cerah berbanding dulu. Dulu kusam je, sekarang dah berseri je nampak. Best je bila dapat pujian dari kawan-kawan yang perasan dengan perubahan kita.

So Aishah mula promote Sabun Magic ni kat kawan-kawan yang mempunyai masalah jerawat, muka kusam dan kulit kering. Alhamdulillah masing-masing teruja dan berani mengambil langkah pertama dengan consume sabun Marine Essence untuk tampil cantik dan lebih menawan. 

Sabun magic ni juga dapat menghilangkan masalah bau badan yang sukar dihilangkan dengan deodorant..Imagine, korang dah pakai cantik-cantik, tiba-tiba bau badan pulak yang tidak best..spoilt kan..?  Terutama sekali bagi perempuan, bau badan ni sangat penting tau...

Tapi anda sangat beruntung sebab adanya sabun magic a.k.a Sabun Marine Essence ni , InsyaAllah masalah bau badan anda hilang!

Harga sabun Marine Essence ni pun berbaloi kalau nak dibandingkan dengan hasil yang akan anda perolehi selepas menggunakan sabun ni.. Bagi perempuan yang dah bersuami, it's a Big Yes for you to try..suami mana yang tidak suka bila isterinya cantik dan wangi kan..? Tidak kurang bagi yang belum berkahwin, bila kulit cantik, badan pun wangi, lagi bertambah popular..tak gitu..??

Aishah dah tukar ke Sabun Marine Essence, kawan-kawan pun dah tukar, Anda bila lagi..???

Harga:

Seketul:
RM35 (Semenanjung)
RM40 (Sabah Sarawak)


Sekotak (Ada 3 KETUL)
Beli sekotak lagi jimat sebab Aishah akan bagi harga kasih sayang cintan cintun untuk korang...


Berminat..??

Sms/Whatsapp:
013-9923140

FB:
Aishah Rawi















Saturday, 27 September 2014

Marine Essence Beauty Bar soap



Rahsia Sabun Marine Essence

Antara khasiat sabun Marine Essence adalah:
- Mencerahkan sesetengah badan yang gelap
-Menghilangkan daki dan kesan gelap pada ketiak, leher, peha dan buku lali
-Mengurangkan dan membantu hilangkan gatal-gatal pada badan
-Mengurangkan kesan radang eczema
-Mengurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
-Membantu mengurangkan masalah jerawat belakang badan dan muka
-Melembutkan kulit
-Mengurangkan parut
-Menghilangkan strechmark
Sabun yang beraura, rasa segar dan energetik

Kebaikan Sabun Marine Essence
-Menyingkirkan toksin dalam badan
-Membekalkan bahan mineral
-Menyelaras fungsi badan agar berfungsi secara normal
-Menyelaras keseimbangan PH badan
-Meningkatkan daya pemulihan badan dan menjaga kulit lebih lembut, sihat dan berseri
-Menghidrat dan menghaluskan kulit
-Memperbaharui dan memperbaiki sel-sel mati

Kandungan Sabun Marine Essence

1) Garam Buluh
-Sumber kayadengan mineral dan antioksidan untuk kulit
-Anti-bakteria , anti-alergi, anti-keradangan

2) Pheno SFE (Ekstrak Teh Pu-Er)
-Terkenal dengan antioksidan dan sifat- sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti Penuaan)
-Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

3) Ekstrak Liquorice
-Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam
-Mencerahkan pigmentasi kulit

4) Minyak Tea Tree
-Anti-bakteria, Anti-kulat

5) Vitamin E
-Antioksidan, Anti Penuaan
Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan

6) Gliserin
-Tidak mengeringkan kulit . Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke kulit
-Merupakan pelembap kulit yang terbaik

7) Aloe Vera
-Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit yang bermasalah



Aishah Rawi
013-9923140
FB: Aishah Rawi