Friday, 3 October 2014

Kebaikan Sabun Magic a.k.a Sabun Marine Essence



Okay..Hari ni Aishah sangat teruja untuk share pasal sabun Marine Essence ni.. Hermm..mesti korang tertanya-tanya kan, apa yang hebat sangat dengan sabun hijau ni...

Haaa...mari Aishah cerita sikit pasal sabun magic ni...Sabun Marine Essence ni dipanggil sabun magic kerana ia bukan sahaja diperbuat dari bahan-bahan organik yang terbaik malahan dapat menyelesaikan masalah kulit seperti eczema dan yang seangkatan dengannya.

Sabun magic ni dapat menjadikan kulit licin, sihat, tiada gatal-gatal, ruam dan bebas eczema dengan penggunaan yang berterusan. 

Untuk pengetahuan korang, produk Marine Essence adalah No 1 di Malaysia. Tiada bahan kimia dan 100% organik. Garam buluh semestinya mmg pilihan terbaik. Sebab tu lah sabun ni bukan sahaja boleh digunakan oleh orang dewasa malahan boleh digunakan oleh kanak-kanak yang menghadapi masalah kulit seperti eczema dan ruam.








For the past years, Aishah mula guna sabun Marine Essence ni untuk hilangkan parut jerawat di muka. Alhamdulillah...kesannya bukan setakat parut di muka yang beransur hilang, kulit muka pun semakin licin dan halus. Tidak kurang juga ada yang menegur muka Aishah dah nampak cerah berbanding dulu. Dulu kusam je, sekarang dah berseri je nampak. Best je bila dapat pujian dari kawan-kawan yang perasan dengan perubahan kita.

So Aishah mula promote Sabun Magic ni kat kawan-kawan yang mempunyai masalah jerawat, muka kusam dan kulit kering. Alhamdulillah masing-masing teruja dan berani mengambil langkah pertama dengan consume sabun Marine Essence untuk tampil cantik dan lebih menawan. 

Sabun magic ni juga dapat menghilangkan masalah bau badan yang sukar dihilangkan dengan deodorant..Imagine, korang dah pakai cantik-cantik, tiba-tiba bau badan pulak yang tidak best..spoilt kan..?  Terutama sekali bagi perempuan, bau badan ni sangat penting tau...

Tapi anda sangat beruntung sebab adanya sabun magic a.k.a Sabun Marine Essence ni , InsyaAllah masalah bau badan anda hilang!

Harga sabun Marine Essence ni pun berbaloi kalau nak dibandingkan dengan hasil yang akan anda perolehi selepas menggunakan sabun ni.. Bagi perempuan yang dah bersuami, it's a Big Yes for you to try..suami mana yang tidak suka bila isterinya cantik dan wangi kan..? Tidak kurang bagi yang belum berkahwin, bila kulit cantik, badan pun wangi, lagi bertambah popular..tak gitu..??

Aishah dah tukar ke Sabun Marine Essence, kawan-kawan pun dah tukar, Anda bila lagi..???

Harga:

Seketul:
RM35 (Semenanjung)
RM40 (Sabah Sarawak)


Sekotak (Ada 3 KETUL)
Beli sekotak lagi jimat sebab Aishah akan bagi harga kasih sayang cintan cintun untuk korang...


Berminat..??

Sms/Whatsapp:
013-9923140

FB:
Aishah Rawi















No comments:

Post a Comment