Thursday, 27 November 2014

Testimoni Premium Beautiful ~


Testimoni Premium Beautiful ~


Ni mentor Aishah, Kak Yana.. Masa mula pakai PB.. nampak perbezaannya kan?? 

Gambar sebelum tu masa kak Yana pergi dinner bank tahun 2012.. pakai baju dah cantik tp sayang bentuk badan masih lg nampak gemuknya dan muka pucat jer.. mekap da tempek tebal kat muka tu tapi still nampak tak bermaya dan membulat.. 


Gambar selepas berPB yang tak sampai 2 bulan kak yana sarungkan kat badan..masa tu tahun 2013..badan cantik terletak, perut ramping, raut wajah pun lebih panjang, diri nampak lebih yakin ketika bergambar..

Kenapa?? Sebab Premium Beautiful bukan hanya menyerlahkan kecantikan diri tapi mengutamakan kesihatan badan dan memberikan keyakinan diri..

Kak Yana bertuah kerana dapat menyarungkan sendiri PB dibadan dan terasa dihargai sepanjang masa..Ade yg nak tampil sihat, cantik dan yakin macam kak Yana?? 
Pm Aishah terus utk lebih info dr premium beautiful expert!!






Aishah Rawi
0139923140
aishahrawi.blogspot.com

No comments:

Post a Comment