Sunday, 8 November 2015

Mineral Coffee

Best kan bila dapat feedback macam ni ...Tak sia-sia Aishah perkenalkan Mineral Coffee kepada si cantik manis sorang ni..Siap jadikan minuman ni amalan harian lagi..nice beb

Mineral Coffee definitely my choice!

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

Thursday, 5 November 2015

Cozuma Lipstic




Gincu Cozuma 💋💋💋
Sapu bibir anda dengan tekstur inovatif ini yang meluncur dengan keselesaan sempurna dalam setiap sapuan.
Formula gincu berkabut ini menghaluskan bibir seperti sutera, kemasan satin dengan liputan warna penuh. Formula hebat untuk warna bibir tahan lama.
. Teknologi Unik Serbuk Warna
· Ekstrak buah betik dan sfera kolagen untuk bibir gebu
· Biji Minyak Safflower dan minyak Cottonseed untuk meluncur dengan
  hebat dan memberi kemasan satin
· Vitamin C dan E untuk perlindungan bibir dari persekitaran
· Squalane untuk rasa licin dan ringan

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

Friday, 2 October 2015

Promo of the day

PROMO hari ni:
Marine Essence Shampoo
Bio Seleza nightsafe
Bio Seleza pantiliner
Marine Essence Toothpaste

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

Sunday, 20 September 2015

PREMIUM BEAUTIFUL: CONFIDENCE OVERFLOW~

PREMIUM BEAUTIFUL: CONFIDENCE OVERFLOW~

Bercerita mengenai #PremiumBeautiful merupakan pengalaman yang paling sweet yang pernah saya alami. Mana tak nya, boleh posing kat angle mana je yang saya nak dan gambar yang terhasil sangat memuaskan hati. Tambah lagi jika ada yang perasan dengan perubahan diri ni, lagi teruja la kan untuk share mengenai kebaikan Premium Beautiful ni.Suka tak bila pakai baju apa pon tetap nampak cantik je...??? Macam tu la yang Aishah rasa sejak pakai PB Februari 2015 lalu hingga sekarang.Memang tak dinafikan ada kedengaran komen2 negatif mengenai PB ni tapi trust me..bila kita dah pakai baru kita rasa perubahan tu..

Soal harga..? well..Barang high class mestilah padan dengan harganya yang high class kan..Warranty for lifetime lg..bukan sesuai untuk anak dara sahaja bahkan untuk semua lapisan umur serta juga untuk lelaki
(waist nipper shj) demi kesihatan dan kecantikan diri...

Cakap apa pon, #PREMIUMBEAUTIFUL still be
    "The Best Undercover for my body shaping"

Friday, 11 September 2015

Saturday, 11 April 2015

Premium Beautiful Testimoni


Kak Salleha Roslan Vs Premium Beautiful








 PERIOD vs PREMIUM BEAUTIFUL

 PERIOD vs PREMIUM BEAUTIFUL


First day period langsung tak sedar sebab satu set PB tersarung kat badan...
Bestnya bila senggugut tiada, tak lah asyik pegang minyak angin jer kan...


#periodtakteratur
#darahberketul
#darahlancar
#premiumbeautifulterengganu
#premiumbeautifulganu
#topleaderscircle
#premiumbeautifulexpert

Testi PB - Back pain


Testimoni Premium Beautiful - Sakit Belakang hilang setelah menggunakan PB secara konsisten








Testimoni PB - Ramping selepas bersalin


Testimoni Premium Beautiful - Ramping selepas bersalin
















Premium Beautiful - Testimoni


Kebaikan Premium Beautiful Korset

Kebaikan Premium Beautiful Korset

-mengempiskan perut
-membentuk semule posture badan
-merampingkan pinggang sebab die bakar lemak
-memejalkan pinggul and payudara
-menghilangkan stretch-mark and selulit (after bersalin memang wajib org ade masalah nih)
-merawat lump and fibroid (ni penting nih utk org pompuan)
-membetulkan sistem pembuangan macam buasir, sakit pundi kencing, radang usus,gastric
-melancarkan pengaliran darah (haid pun teratur)