Wednesday, 27 July 2016

My Real Self Testimoni...^_^

SELF TESTIMONI...REAL IN LIFE...REAL SUCCESS..

Assalam...

Aishah nak share testimoni diri sendiri...
jom pakat baca sikit..^_^

Saya pengguna tegar Premium Beautiful korset hampir 2 bulan 1/2...

2013: Saya amalkan diet tanpa nasi, exercise, sapu losyen panas dan ambil supplemen untuk kurus tapi badan tetap macam tu je, no changes at all...

2014: Same last year routine untuk dapatkan shape badan yang lebih cantik tapi hasilnya tetap sama, susut sedikit je dari asal..

2015: Saya mula menyarung Premium Beautiful korset selama lebih 8 jam setiap hari secara konsisten, exercise dan makan seperti biasa..Alhamdulillah badan mula susut dan ada shape..Yang paling best, berat saya juga turun dari 70+ kg ke 60+kg...Selalunya saya alami senggugut yang teruk setiap kali period, yang tu pun dah beransur kurang sampaikan period pun tak sedar. Migrain pun jarang2 sekarang ni..Alhamdulillah, ditemukan dengan Premium Beautiful.. Hidup saya berubah dari satu fasa ke fasa yang lebih baik...Nothing is better than this..Alhamdulillah once again..I will keep Premium Beautiful as my companion through my life journey..InsyaAllah..

Testimoni kat atas tu "exclusively" milik saya Aishah Rawi... tu cerita setahun lebih yang lalu.. saya sanggup buat apa jer semata-mata nak kuruskan badan.. sampailah aishah jumpa kak yana menerusi online.. masa tu aishah nak kuruskan badan dan ada masalah senggugut yang teruk... So Kak yana syorkan pakai Premium Beautiful sebab kesihatan lebih penting.. dan Premium Beautiful direka bentuk untuk 70% kesihatan..

bile kurus??? Itu memang 1 bonus!

Sekarang rasa makin sihat dan cantik.. makin menawan.. bentuk badan lebih ada shape dan masalah senggugut dah takde..

Yang nak mencuba PB boleh contact Aishah ye...nak free fitting pun boleh.. no problem at all...

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

No comments:

Post a Comment