Thursday, 28 July 2016

Premium Beautiful

Berniaga korset pun tapi sales boleh sampai juta-juta...bukti ada depan mata...

Kepada uolls yang masih tercari-cari peluang berniaga, Aishah boleh sharekan pengalaman buat duit online dan ianya PERCuMA!!!!. TAPI.... yang pasti ni bukan business goyang kaki ye sebab ni bukan skim cepat kaya dan kena buat kerja sikit untuk dapat hasil income yang sama macam income kerja tetap...siapa nak bagi 3,000 ke 4,000 sebulan dengan luang masa sekurang-kurangnya dua jam  sehari dengan full use data internet....^_^

Dan yang paling best sebab semua ni buat secara berkumpulan. Produk pulak memang laku keras dan sentiasa orang cari.

Agak2 suke tak uolls bila tengah-tengah bulan income kedua masuk dalam bank gaji....??? Wow..best kan..

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

#businesonline
#usahawanSHOM
#usahawanTLC

No comments:

Post a Comment