Tuesday, 23 August 2016

Siapa patut try Garam Buluh Minuman???

(^_-) Kategori yang boleh consume Garam Buluh Minuman...

Kencing manis
Tekanan darah tinggi
Kencing manis + tekanan darah tinggi
Kolestrol
Asma
Penyakit jantung
Gastrik
Masalah kulit
Gaot
Masalah buah pinggang (belum dialisis)
Masalah buah pinggang (sudah dialisis)
Penyakit lain-lain
Tubuh sihat

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

Garam Buluh Minuman

Tip Penggunaan:

Sukatan: 1 paket + 300-500ml air kosong

Waktu yang paling sesuai adalah 30 minit sebelum makan.

Rasa bau busuk selepas minum garam buluh bermakna badan kami berasid tinggi. Selepas asid dalam badan dineutralisasikan, kami tidak akan rasa bau busuk lagi.

Sekiranya, tuan/puan tidak tahan bau itu, tuan/puan digalakkan mencampur garam buluh dalam air minuman yang enak seperti air limau kasturi, quacker oat, jus oren, jus apal, jus anggur dan jus buah-buahan lain.

Pengguna digalakkan mengambil air minuman sebanyak 2-3.5 liter sehari untuk melancarkan proses pemulihan semulajadi.

Sila jarakan 1 jam dengan ubat hospital!

Apabila toksin dalam badan tengah dikeluarkan, pengguna akan mengalami tindak balas. Jangan risau, tindak balas merupakan tanda pemulihan, ianya akan lepas setelah proses pemulihan selesai.

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

Saturday, 6 August 2016

Aktiviti Fitting PB

Aktiviti Fitting

Fitting PremiumBeautiful akak sorang ni...Sorry tak boleh post muka, akak kita ni pemalu sikit orangnya..hehe..;-)

Moga dengan memakai PremiumBeautiful dengan konsisten, akak makin sihat dan pulih dari sakit belakang yang kronik..Lepas ni tak payah bergantung dengan ubat dah..aamiin..

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

Thursday, 4 August 2016

Premium Beautiful and Ceaser

Bersalin secara Ceaser selalu buat kita susah untuk bergerak sebab rasa sakit kat bahagian jahitan. Ada testimoni pengguna yang bagitau guna PREMIUM BEAUTIFUL seawal 2 minggu selepas pembedahan, terus badan jadi bertenaga, perut juga selesa, rahim cepat susut, Stretch mark makin hilang, yang paling best, luka ceaser cepat sembuh dan kering.

Jom baca entry di bawah: -

Ramai ibu-ibu di luar sana tanya saya…

” All mothers  yang lepas Bersalin Secara Ceaser/ Pembedahan boleh guna PREMIUM BEAUTIFUL ke?”

The answer is….

“Sudah tentu BOLEH”

Bersalin secara ceaser BOLEH pakai corset PREMIUM BEAUTIFUL, sebab PREMIUM BEAUTIFUL ada sistem cangkuk yang kemas yang tidak menjadi halangan untuk dipakai selepas pembedahan.

Dengan adanya Far Infrared Rays (FIR) yang ditenun sulam dalam #PREMIUMBEAUTIFUL, ia membantu mempercepatkan penyembuhan luka pembedahan. Even boleh dipakai selepas 2 minggu pembedahan atau lebih.

Jika kesan ceaser bersalin masih belum sembuh, anda boleh menggunakan WAIST NIPPER(bengkung) sahaja dulu.

Balutkan Waist Nipper dibadan kemudian perlahan-lahan kancingkan hook2 tersebut mengikut keselesaan anda. Setiap wanita akan ada  healing crisis yang berbeza2, jika terasa ngilu2 time pakai, jangan takut or gelisah sebab tu adalah salah satu rawatan untuk penyembuhan luka. Jika tahan boleh teruskan pakai, jika tidak, buka sekejap sehingga sakit tu hilang and kemudian boleh pakai balik. Pastikan ia mengikut keselesaan masing2.

Bagi yang kesan luka ceaser dah sembuh boleh la gunakan satu set PREMIUM BEAUTIFUL, macam biasa.
No problem…

Bersalin secara Ceaser selalu buat kita susah untuk bergerak sebab rasa sakit kat bahagian jahitan. Ada testimoni pengguna yang bagitau guna PREMIUM BEAUTIFUL seawal 2 minggu selepas pembedahan, terus badan jadi bertenaga, perut juga selesa, rahim cepat susut, Stretch mark makin hilang, yang paling best, luka ceaser cepat sembuh dan kering.

Kepada ibu-ibu yang telah melahirkan anak secara pembedahan/ceaser, sekarang tak perlu risau lagi perut anda menggelebeh kerana risau tidak boleh berbengkung.. boleh..! Anda pun boleh tampil langsing selepas kembali bersalin..!

Saya flashback balik…Premium Beautiful memang istimewa.. sebab ada teknologi Far Infra Red (FIR) yang mana ia membantu penyembuhan luka lebih cepat & merapatkan apa-apa yang tak rapat.. ehehehe… sebab tu lah dipanggil juga dengan Produk Abang Sayang.. memang abang lebih sayang lepas pakai PB.. bukan jer badan cantik, tapi yang lain-lain lebih menarik abang lebih tertarik bukan kat luaran kita jer, kat dalaman pun sama.. ehehehe… sebab tu testimoni yang boleh ditanya selain dari tuan yang pakai PB, boleh tanya pada suami-suami yang punya isteri pakai Premium Beautiful..

The best thing is your weight pun akan turun kembali pada berat badan sebelum mengandung!!

Jom book PREMIUM BEAUTIFUL sekarang dan kembalikan berat dan bentuk badan anda yang asal.

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com