Thursday, 4 August 2016

Premium Beautiful and Ceaser

Bersalin secara Ceaser selalu buat kita susah untuk bergerak sebab rasa sakit kat bahagian jahitan. Ada testimoni pengguna yang bagitau guna PREMIUM BEAUTIFUL seawal 2 minggu selepas pembedahan, terus badan jadi bertenaga, perut juga selesa, rahim cepat susut, Stretch mark makin hilang, yang paling best, luka ceaser cepat sembuh dan kering.

Jom baca entry di bawah: -

Ramai ibu-ibu di luar sana tanya saya…

” All mothers  yang lepas Bersalin Secara Ceaser/ Pembedahan boleh guna PREMIUM BEAUTIFUL ke?”

The answer is….

“Sudah tentu BOLEH”

Bersalin secara ceaser BOLEH pakai corset PREMIUM BEAUTIFUL, sebab PREMIUM BEAUTIFUL ada sistem cangkuk yang kemas yang tidak menjadi halangan untuk dipakai selepas pembedahan.

Dengan adanya Far Infrared Rays (FIR) yang ditenun sulam dalam #PREMIUMBEAUTIFUL, ia membantu mempercepatkan penyembuhan luka pembedahan. Even boleh dipakai selepas 2 minggu pembedahan atau lebih.

Jika kesan ceaser bersalin masih belum sembuh, anda boleh menggunakan WAIST NIPPER(bengkung) sahaja dulu.

Balutkan Waist Nipper dibadan kemudian perlahan-lahan kancingkan hook2 tersebut mengikut keselesaan anda. Setiap wanita akan ada  healing crisis yang berbeza2, jika terasa ngilu2 time pakai, jangan takut or gelisah sebab tu adalah salah satu rawatan untuk penyembuhan luka. Jika tahan boleh teruskan pakai, jika tidak, buka sekejap sehingga sakit tu hilang and kemudian boleh pakai balik. Pastikan ia mengikut keselesaan masing2.

Bagi yang kesan luka ceaser dah sembuh boleh la gunakan satu set PREMIUM BEAUTIFUL, macam biasa.
No problem…

Bersalin secara Ceaser selalu buat kita susah untuk bergerak sebab rasa sakit kat bahagian jahitan. Ada testimoni pengguna yang bagitau guna PREMIUM BEAUTIFUL seawal 2 minggu selepas pembedahan, terus badan jadi bertenaga, perut juga selesa, rahim cepat susut, Stretch mark makin hilang, yang paling best, luka ceaser cepat sembuh dan kering.

Kepada ibu-ibu yang telah melahirkan anak secara pembedahan/ceaser, sekarang tak perlu risau lagi perut anda menggelebeh kerana risau tidak boleh berbengkung.. boleh..! Anda pun boleh tampil langsing selepas kembali bersalin..!

Saya flashback balik…Premium Beautiful memang istimewa.. sebab ada teknologi Far Infra Red (FIR) yang mana ia membantu penyembuhan luka lebih cepat & merapatkan apa-apa yang tak rapat.. ehehehe… sebab tu lah dipanggil juga dengan Produk Abang Sayang.. memang abang lebih sayang lepas pakai PB.. bukan jer badan cantik, tapi yang lain-lain lebih menarik abang lebih tertarik bukan kat luaran kita jer, kat dalaman pun sama.. ehehehe… sebab tu testimoni yang boleh ditanya selain dari tuan yang pakai PB, boleh tanya pada suami-suami yang punya isteri pakai Premium Beautiful..

The best thing is your weight pun akan turun kembali pada berat badan sebelum mengandung!!

Jom book PREMIUM BEAUTIFUL sekarang dan kembalikan berat dan bentuk badan anda yang asal.

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

No comments:

Post a Comment