Thursday, 29 September 2016

Biovelosity Sleep Mate

Biovelosity Sleep Mate teman tidur anda...

Fungsi Biovelosity Sleep Mate

1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Menjadikan kita lebih Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

Premium Beautiful for cash or installment

PB Cash...
PB installment...^_^

Free Fitting...

Stock #PremiumBeautiful terhad ye...Siapa cepat, dia yang punya...

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

Premium Beautiful available now..!

Alhamdulillah Segala puji bagi Allah..
Yang Maha Kaya, Yang Maha Memberi Rezeki..
Sempat siapkan 1000bv bulan ni....

#PremiumBeautiful stok terhad ye ladies...

Yang mana dah lama mengidam nak pakai PB, yang dah habis meroyan tengok testimoni-testimoni berjaya tapi masih tak dapat jadikan PB ni hak milik lagi, jom kita sembang-sembang kat whatsapp, chat atau kedai kopi..mana tahu ada rezeki u'olls untuk miliki set PB sendiri...

Aishah boleh share kan caranya...^_^

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

Tuesday, 27 September 2016

True Story of mine~

Alhamdulillah....segala puji bagi Allah...

True story of mine~
27 Sept 2016

Dalam perjalanan keluar dari klinik, terjumpa akak Nurse yang sorang ni, Aishah langsung tak cam akak ni dari jauh.. Seingat Aishah, masa mula~mula kenal dia memang body out of shape, just imagine tadi sampai tak cam akak ni dari jauh..>_< cuma terdetik kat hati ni, kemasnya body akak ni, nampak bentuk dan cantik jer dengan baju seragam dia...

Dah kebetulan terjumpa, Aishah sempat tanya perkembangan dia. Katanya setakat ni sakit belakang dia yang kronik dah banyak berkurangan, masih lagi rajin menyarung #PremiumBeautiful setiap kali ke kerja. Rasa bersyukur sangat dapat tolong akak Nurse kita ni kurangkan sakit belakang dia yang kronik secara tak langsung dapat body shape yang kemas bila berseragam.

I feel so thankful and proud as a #PremiumBeautiful agent..Bukan sahaja dapat tolong sesama wanita malah Aishah dapat share kebaikan #PremiumBeautiful yang Aishah dah pakai hampir 1 tahun lebih..

Alhamdulillah..Harap lepas ni lagi ramai yang Aishah boleh bantu dengan #PremiumBeautiful..

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

#PremiumBeautifulAgent
#TrueTestimony
#SlimNhealthy
#SolidBodyShape

Saturday, 24 September 2016

My changes..My life...

Besar tak i'olls dulu....????

Haaa...macam-macam Aishah buat nak bagi kurus dulu...Tak sangka lepas Aishah start pakai #PremiumBeautiful pada tahun 2015, badan pon slow-slow getting in shape...Maunya tak suka..

Nak bergaya pon confidence level 100% jer~

Memang tak rugi melabur untuk #PremiumBeautiful ni...

#PremiumBeautiful satu keperluan untuk wanita...

Set kurus...
Set Kecantikan..
Set Berpantang...

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

Friday, 23 September 2016

Kenapa perlu pakai 1 Set lengkap Premium Beautiful..?

#PremiumBeautiful

Kenapa tak boleh pakai asing-asing. Apa kesannya bile salah pakai saiz PB or salah cara pakai? Apa impact yang kita akan hadapi..
Aishah tak nafikan yer untuk beli PB secara berasingan sebab sy tau ramai yang masih berkira-kira nak laburkan RMxxxx.xx untuk beli baju dalam jer. Tapi bile uolls tau jer kelebihan dan kebaikan PB ni memang oulls takkan rasa rugi pun sebenarnya laburkan sekian harga untuk pakai PB ni.

Tau tak apa kesannya bila uolls ambik mudah untuk pakai part by part PB ni.

1) Pada permulaannya jika uolls hanya memakai Long Bra sahaja, kesannya adalah peralihan lemak yang tidak sekata membuatkan perut menjadi makin buncit dan lengan akan kelihatan besar.

2) Jika uolls memakai Waist Nipper sahaja perubahan ketara dengan masalah lemak berlipat dibawah payudara selain punggung dan peha semakin besar dan akan mengalami masalah sakit belakang/sakit pinggang.

3) Jika uolls memakai Long Girdle sahaja masalah perut buncit dan lemak akan berlipat menyebabkan bentuk badan yang terhasil semakin tidak kemas.

Sy selalu menyarankan pada customer or client supaya pakai full set PB untuk menghalang lemak yang beralih itu ke tempat lain. Bila pakai full set lemak yang ada dibadan takkan kemana-mana so pembakaran lemak lebih mudah dan cepat berlaku. Ibarat tanah dalam pasu yang kemas dan padu.

Untung sangat-sangat pada yang dah ada Pb sebab setakat yang saya tau cuma PB je ada LIFETIME WARRANTY! Malah ia juga diiktiraf oleh Pakar Tulang Belakang Dunia.

Pada yang mempunyai masalah seperti

✔ perut buncit
✔ senggugut teruk
✔ cyst / fibriod
✔ keputihan
✔ lemak berterabur
✔ peha besar
✔lengan menggeleber
✔ asset jatuh
✔ stretchmark hitam
✔ rahim lemah
✔ sakit belakang (slip dics)

Boleh ikhtiar pakai PB sebab PB sememangnya direka khas untuk mereka yang mempunyai masalah kesihatan. Bila dalaman badan sihat in shaa Allah luaran akan lebih cantik berseri..

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

Thursday, 22 September 2016

Kelebihan Long Bra premium Beautiful

Kelebihan Long Bra premium Beautiful...

1. Membentuk payudara
- lebih anjal terutamanya selepas bersalin. masalah utama ibu2 adalah breast kendur dan kecut tak anjal lagi mcm anak dara... bila dah kendur, rasa tak konfident, rasa malu...

2. Anticancer
- dalam cup bra ni ada chitosan yang berfungsi sbg pencegah cancer.. memandangkan cancer ni paling di geruni sbb melibatkan mahkota wanita dan kesakitan dia masyaAllah sgt dasyat.. sbb bila dah sakit, susah nak dapat balik kesihatan,

3. Tak perlu pakai bra lain..
- disebabkan dia adlah Long bra atau bra panjang yang cover sampai ke perut, maka tak perlu lagi pakai bra lain . cukup sekadar bra ni aja. lebih kemas, kejap dan tak mudah rosak atau berubah struktur dia..

4. Tali yang tebal
- satu yang bestnya pasal tali ni , tak mudah loose atau jd mcm kelim karipap atau bergulung2. duduk statik di bahu kita memandangkan belakang bra tu berbentuk deep U, maka lebih membuatkan tali ni akan duduk statik tanpa kita perlu betul2kan tali ni selang stgh jam in shaa Allah..

5. Tetulang rawan
- ni fungsinya utk mengelakkan lemak kita yg belakang ke depan, dan yang depan ke belakang... jd lemak tu duduk tempat dia masing2..

6. Kawasan berenda yang penuh dgn FIR
- kawasan yang ada renda tu adalah paling banyak FIR berfungsi utk membantu melancarkan darah dan elakkan cancer, kawasan renda ni meliputi kawasan cup dan perut. sbb lemak banyak, lemak tepu yg susah nak pecah,,,

7. Cup bra berbentuk piramid...
tujuannya adalah utk tak bagi tekanan pada puting kita, ye lah kan, puting kalau ditekan memang le akan jd lebam dan tak lancar darahnya . kesannya akan menyebabkan puting kita tu lebam dan kurang pengudaraan dan darahnya tak berapa lancar... breast kita terbentuk lebih baik dan cantik

8. Fabrik akuatek akuadyne
- fabrik tak panas, sejuk bila panas, suam bila sejuk.... tak melekit dan tak gatal plus anti bau, anti fungus, anti bakteria.. selesa dipakai walaupun buat kerja rumah, tak keras, tak ketat melampau..

Banyakkan kelebihan dia?

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

Monday, 12 September 2016

Kelebihan Premium Beautiful

Selamat Hari Raya Aidiladha semua..

Jangan lupe pakai #PremiumBeautiful sebelum makan daging singgang,daging bakar, sup daging dan segala lauk pauk yang berlemak tinggi...

Dengan PB, tak payah nak berkira-kira makan dah..tapi senaman pon perlu jugak tau, tahap kalori kena jaga tu....^_^

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

#SalesQurban
#PromosiPBElegance
#AishahPakai
#AishahJual
#PbAgentKualaTerengganu

Min Kaffe

Aroma istimewa MinKaffe berasal dari bijian Kopi Robusta yang diimport dari Vietnam dan Garam Buluh Organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. MinKaffe bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi. Malah , kandungan Chlorogenic Acid yang tinggi dalam kopi ini membantu mengawal berat badan...

Best kan..^_-

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

Antara MinKaffe dan Kopi segera...^_-

Antara MinKaffe dan Kopi segera...^_-

Awas...Pengambilan yang berterusan kopi segera juga boleh mendatangkan kemudaratan kepada kesihatan tubuh badan.

~ Sedikit Perkongsian ~
Pensyarah Program Dietetik, Pusat Pengajian Sains Kesihatan,
Universiti Sains Malaysia [USM], Prof. Madya Shariza Abd. Razak berkata,
walaupun ada minuman itu dikatakan menganduni ginseng atau tongkat ali untuk menambahkan tenaga namun
kandungannya amat sedikit.
“Ia tidak memberi sebarang kesan dalam penjagaan kesihatan sebaliknya ia mengandungi gula yang banyak
iaitu lebih daripada tiga sudu teh.Namun ramai yang tidak menyedarinya kerana ditenggelamkan oleh rasa
pahit kopi tersebut.”

Info Kandungan Kopi Segera 3-in-1:

– Mengandungi lebih tiga sudu teh gula dalam setiap pek.

– Gula yang berlebihan bertujuan mengurangkan rasa pahit dalam minuman tersebut.

– Selain gula, krimmer yang digunakan adalah sejenis lemak tepu yang boleh membahayakan kesihatan

– Turut mengandungi kafein yang menyebabkan rasa berdebar [palpitasi] dan menyukarkan tidur pada waktu
malam.

– Setiap pek mengandungi sehingga 200 kalori.

– Jumlah kalori itu sama dengan dua keeping roti atau sepinggan nasi.

– Jika diambil tiga paket sehari, ia bersamaan 600 kalori dan turut menyumbang
kepada berat badan berlebihan.

– Kandungan untuk meningkatkan tenaga seperti tongkat ali,
kacip fatimah dan ginseng adalah sangat sedikit kerana bahan-bahan itu mahal
dan sukar untuk diperoleh.

^﹏^ Sebab tu lah Aishah dah berhenti ambik kopi segera 3 in 1...kalo rasa nak sangat minum kopi, ambik je #MinKaffe...lebih selamat...(^_-)

KOPI dan GARAM adalah makanan SUNNAH !!

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com