Thursday, 22 September 2016

Kelebihan Long Bra premium Beautiful

Kelebihan Long Bra premium Beautiful...

1. Membentuk payudara
- lebih anjal terutamanya selepas bersalin. masalah utama ibu2 adalah breast kendur dan kecut tak anjal lagi mcm anak dara... bila dah kendur, rasa tak konfident, rasa malu...

2. Anticancer
- dalam cup bra ni ada chitosan yang berfungsi sbg pencegah cancer.. memandangkan cancer ni paling di geruni sbb melibatkan mahkota wanita dan kesakitan dia masyaAllah sgt dasyat.. sbb bila dah sakit, susah nak dapat balik kesihatan,

3. Tak perlu pakai bra lain..
- disebabkan dia adlah Long bra atau bra panjang yang cover sampai ke perut, maka tak perlu lagi pakai bra lain . cukup sekadar bra ni aja. lebih kemas, kejap dan tak mudah rosak atau berubah struktur dia..

4. Tali yang tebal
- satu yang bestnya pasal tali ni , tak mudah loose atau jd mcm kelim karipap atau bergulung2. duduk statik di bahu kita memandangkan belakang bra tu berbentuk deep U, maka lebih membuatkan tali ni akan duduk statik tanpa kita perlu betul2kan tali ni selang stgh jam in shaa Allah..

5. Tetulang rawan
- ni fungsinya utk mengelakkan lemak kita yg belakang ke depan, dan yang depan ke belakang... jd lemak tu duduk tempat dia masing2..

6. Kawasan berenda yang penuh dgn FIR
- kawasan yang ada renda tu adalah paling banyak FIR berfungsi utk membantu melancarkan darah dan elakkan cancer, kawasan renda ni meliputi kawasan cup dan perut. sbb lemak banyak, lemak tepu yg susah nak pecah,,,

7. Cup bra berbentuk piramid...
tujuannya adalah utk tak bagi tekanan pada puting kita, ye lah kan, puting kalau ditekan memang le akan jd lebam dan tak lancar darahnya . kesannya akan menyebabkan puting kita tu lebam dan kurang pengudaraan dan darahnya tak berapa lancar... breast kita terbentuk lebih baik dan cantik

8. Fabrik akuatek akuadyne
- fabrik tak panas, sejuk bila panas, suam bila sejuk.... tak melekit dan tak gatal plus anti bau, anti fungus, anti bakteria.. selesa dipakai walaupun buat kerja rumah, tak keras, tak ketat melampau..

Banyakkan kelebihan dia?

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

No comments:

Post a Comment