Friday, 23 September 2016

Kenapa perlu pakai 1 Set lengkap Premium Beautiful..?

#PremiumBeautiful

Kenapa tak boleh pakai asing-asing. Apa kesannya bile salah pakai saiz PB or salah cara pakai? Apa impact yang kita akan hadapi..
Aishah tak nafikan yer untuk beli PB secara berasingan sebab sy tau ramai yang masih berkira-kira nak laburkan RMxxxx.xx untuk beli baju dalam jer. Tapi bile uolls tau jer kelebihan dan kebaikan PB ni memang oulls takkan rasa rugi pun sebenarnya laburkan sekian harga untuk pakai PB ni.

Tau tak apa kesannya bila uolls ambik mudah untuk pakai part by part PB ni.

1) Pada permulaannya jika uolls hanya memakai Long Bra sahaja, kesannya adalah peralihan lemak yang tidak sekata membuatkan perut menjadi makin buncit dan lengan akan kelihatan besar.

2) Jika uolls memakai Waist Nipper sahaja perubahan ketara dengan masalah lemak berlipat dibawah payudara selain punggung dan peha semakin besar dan akan mengalami masalah sakit belakang/sakit pinggang.

3) Jika uolls memakai Long Girdle sahaja masalah perut buncit dan lemak akan berlipat menyebabkan bentuk badan yang terhasil semakin tidak kemas.

Sy selalu menyarankan pada customer or client supaya pakai full set PB untuk menghalang lemak yang beralih itu ke tempat lain. Bila pakai full set lemak yang ada dibadan takkan kemana-mana so pembakaran lemak lebih mudah dan cepat berlaku. Ibarat tanah dalam pasu yang kemas dan padu.

Untung sangat-sangat pada yang dah ada Pb sebab setakat yang saya tau cuma PB je ada LIFETIME WARRANTY! Malah ia juga diiktiraf oleh Pakar Tulang Belakang Dunia.

Pada yang mempunyai masalah seperti

✔ perut buncit
✔ senggugut teruk
✔ cyst / fibriod
✔ keputihan
✔ lemak berterabur
✔ peha besar
✔lengan menggeleber
✔ asset jatuh
✔ stretchmark hitam
✔ rahim lemah
✔ sakit belakang (slip dics)

Boleh ikhtiar pakai PB sebab PB sememangnya direka khas untuk mereka yang mempunyai masalah kesihatan. Bila dalaman badan sihat in shaa Allah luaran akan lebih cantik berseri..

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

No comments:

Post a Comment