Sunday, 23 October 2016

Kebaikan amalkan Herba Maharani

Kenapa pilih Maharani? Nilah kebaikan amalkan maharani.

1. Ia akan menyelesaikan masalah haid tidak teratur.
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan.
3. Anti bakteria (sekitar faraj)
4. Melegakan sakit pinggang, sendi dan lutut.
5. Melegakan migrain dan angin dalam badan.
6. Menguatkan hati dan buah pinggang.
7. Melegakan asma.
8. Menghilangkan bau mulut (terutama waktu pagi)
9. Baik untuk pesakit diabetes (untuk kencing manis)
10. Menyelesaikan masalah buasir.
11. Merangsang hormon estrogen, progesterone & androgen (hormone seks)
12. Menberi kebahagiaan kepada pasangan.
13. Kesuburan dan awet muda.
14. Mencantik, menegang dan melicinkan kulit.
15. Menaikkan seri muka.
16. Menegangkan payudara.
17. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat.
18. Melambatkan proses menopous.
19. Menguatkan antibodi/imunisasi.
20. Melancarkan peredaran darah.
21. Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam.
22. Amalan semasa berpantang.
23. Menambah darah semasa bersalin.
24. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan.
25. Memperbanyakkan pengeluaran susu badan selepas bersalin.
26. Menghilangkan urat timbul.
27. Mengimbangi tekanan darah.
28. Meningkatkan kecerdasan minda.

Aishah Rawi
0139923140

Sunday, 16 October 2016

Sejarah Herba Maharani

Sedikit sebanyak sejarah mengenai #HerbaMaharani...

GUNDIK KESAYANGAN MAHARAJA

Walau punya permaisuri dan hampir 3000 gundik...Hanya seorang menjadi kegemaran Maharaja Xianfeng (Dinasti Qing).. Gundik Ci Xi.

Gundik cantik ini akan ditemui Maharaja setiap minggu sedangkan gundik lain harus menunggu selama 10 tahun jika mengikut giliran. Kekerapan bersama Maharaja membuatkan gundik Ci Xi hamil dan melahirkan bayi lelaki.

Memandangkan Permaisuri hanya melahirkan puteri lalu anak gundik ditabal menjadi maharaja selepas kemangkatan Maharaja Xianfeng..justeru ibunda maharaja menjadi maharani.

Rahsia kehebatan Maharani Ci Xi memikat Maharaja Xianfeng..

TEN ZHI BAI FENG ( HERBA MAHARANI)

Ramuan yg dicipta utk kesuburan dan awet muda..kerana itu ketika berusia 90 tahun..Maharani Ci Xi masih haid. ...
Kenapa Maharani Ci Xi mengamalkan Ten Zhi Bai Feng..
- Awet muda..sentiasa memikat, luaran dan dalaman
- Kesuburan..Berjaya melahirkan seorang putera.
- Melambatkan menapouse..kekal sensitif.
- Kesihatan terjaga...terbukti hidup selama 90 tahun dan sihat.
(TERCATAT DALAM SEJARAH ISTANA LARANGAN CHINA)

Kerana kehebatan itu jugalah.
Herba Maharani ini sering keputusan bekalan..permintaan melebihi pengeluaran...

Aishah Rawi
0139923140
aishahrawi.blogspot.com

Herba Maharani Terbaik..!!!

MAHARANI ni adalah herba yg TERBAIK!!!

Kenapa kata begitu.. Sebab dah ramai testimoni yg ada.

Jom!! kita kongsi "Apa itu Maharani" 

“Herba Maharani berfungsi untuk menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja" (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain).

Ia adalah amalan terbaik untuk wanita selepas bersalin (menguat dan mengecutkan otot rahim) dan melegakan masalah sakit pinggang dan belakang, angin dalam badan, kebas. Banyak kelebihan pil maharani ni...

TESTIMONI: 1 

Saya dah cuba makan.. tapi saya ambil dos yg sedikit. Hanya ambil 10 biji pagi & 10 biji mlm (tapi kekadang waktu malam saya selalu skip ambil ubat). Sebab saya tak pernah ambil sebarang jamu sebelum ni. So saya tak berani utk ambil dgn kuantiti yg banyak. but so far, walaupun ambil dgn dos yg kecil... Kesannya amat positif. Terutama dari segi keputihan. Mula2 makan saya tak rasa -apa-apa.. Dah 3-4 hari ambil, Alhamdulillah... Bila dah nak habis sekotak ni, saya dah tak alami masalah keputihan lagi.. Syukur sesangat.. Sebelum ni memang teruk gila...

 
TESTIMONI: 2

Pil ni memang bagus saya sendiri dah makan 3 kotak. First trial memang badan rasa sengal-sengal tapi sekarang badan dah ok malah rasa lebih bertenaga, kalau balik ofis takde lagi rasa penat or mengantuk. Memang sesuai jadikan pil ni supplement terutama wanita yg ada karier. Bangun pagi pun badan rasa fresh sangat2.. Period pun lebih teratur, dan senggugut pun takde lagi alhamdulillah, sebab dulu kalau period memang sampai takleh bangun katil.. terpaksa berbaring sepanjang hari.. Satu lagi yg penting pil ni memang boleh cantikkan kulit, terutama wajah akan lebih berseri2 kemerahan lagi.. dan buatkan kulit kita lebih lembab.. try lah.. baru tau kebaikannya!!!

TESTIMONI : 3

Untuk amalan selepas bersalin. Dia mula mengambil pil maharani ini selepas seminggu melahirkan anak. 25 biji pagi dan malam. 7 kotak sepanjang berpantang. Tidak mengambil lain-lain herba, berurut, bengkung bertungku tu buat lah.. Dalam minggu pertama pengambilan, air susu (badan) bertambah, muka tidak pucat (berseri). Terasa sihat dan bertenaga sepanjang berpantang.  Katanya juga, mak bidan yang mengurut pun tegur, terkejut dan bagitau peranakan dia dah naik semula. ( bukan tokok tambah ni..mak bidan tu pun terus nak menjual herba ni ). Bayinya pulak (yang minum susu badan), mula-mula tu cirit-birit sedikit, (waktu ini dia hanya ambil 1x sehari sahaja). Selepas semua dah okay, pengambilam seperti biasa.  Apa yang boleh dilihat pada bayinya ialah kulitnya tidak banyak ruam seperti sesetengan bayi yang baru lahir. Istimewa untuk bayi yang menyusu badan apabila ibu mengamalkan herba ini, kulit anak akan jadi lebih cantik dan licin, anak dapat imunisasi, antibodi menjadi kuat. Tidak mudah jatuh sakit.

TESTIMONI : 4

Ada sorang sis ni dia makan maharani selepas disyorkan oleh kakak ipar dia sebab mengalami senggugut yg teruk..sehingga terpaksa ke klinik utk ambil injection utk hentikan period.dia mula makan after period, 15 biji setiap pagi & 15 biji malam sampai habis sekotak. lepas tu, period tak datang lagi...dia buat check up..Alhamdulillah positif! Yang paling mengharukan,di samping nak hilangkan senggugut, rupanya dia dah 2 tahun try macam2 utk mengandung..anak yg kecik dah 9 tahun dah...mmg berita ni mengejutkan dia sekeluarga...

 TESTIMONI: 5

Cerita seorang rakan yg memang amalkan makan Maharani sebagai supplemen kesihatan,dia bagi maknya cuba Herba Maharani selepas maknya mengadu tapak kaki bisa-bisa dan tak boleh pijak lantai. Alhamdulillah selepas 5 hari amalkan. 10 biji pagi & 10malam, kakinya dah tak bisa-bisa lagi....

TESTIMONI:6

Saya nak kongsi pengalaman dgn u all pasal maharani nih…xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang…mula2 my sister in-law yg offer kat i…i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan…dan i pun ask my family semua try…dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan…pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba…lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhamdulillah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan… adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur…i bagi dia try…alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin…kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni…dia xsakit lagi malah bertmbah sedap.my mom, biasalah dah veteran kan…haid bulanan dia makin hari makin kurang…dan pas dia amalkan maharani ni, haid dia dah normal..dan banyak seperti biasa…mcm2 lagi kesan dan kehebatan nya…

Aishah Rawi
0139923140
aishahrawi.blogspot.com

Friday, 14 October 2016

Pemakai Premium Beautiful Tegar

PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU:

Pemakai Premium Beautiful yang Tegar

< PENGGUNA PB SEJAK UMUR 18tahun >

1) anda seorang pengguna Premium Beautiful ?
>> ya

2) kenapa anda memilih dan memakai Premium Beautiful ?
>> Kerana ia sangat membantu dalam pembentukan badan saya, memberi keyakinan dan sgt berkualiti.

3) adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?
>> Ya..Saya telah hilang inci banyak dengan Premium Beautiful dan ia telah membantu mengempiskan perut saya 

4) ceritakan sedikit pengalaman anda bersama Premium Beautiful..
>> Saya mula memakai Premium Beautiful sejak berumur 18tahun lagi.. Dulu, walaupun berbadan besar tapi saya punya hourglass shape kerana saya memakai PB..PB juga telah membantu saya dalam proses menurunkan berat badan dimana saya pakai PB semasa bersenam..Cepat turun berat dan pantas bakar kalori, lepas bersalin anak pertama, masih pakai set PB yg sama!

5) Premium Beautiful bagi anda ?
>> Bagi saya,PB adalah teman baik saya..Dia menyokong saya, memberi keyakinan, menguruskan badan, merampingkan pinggang, menyihatkan badan dan menyerlahkan kewanitaan saya.. Mana ada teman baik yg lebih baik dr itu..hehehe 

6) sejak bila anda mula memakai Premium Beautiful ?
>> Mula pakai pb masa umur 18 

Ini bukan reka2 cerita ni tau..Ni pengguna tegar PB...Perempuan dan kecantikan tak dapat dipisahkan..Betul tak???

Ingat cantik,ingat lah PB ..

**Jangan ngorat dia..kerana dia sudah mempunyai seorang cahaya mata

#PremiumBeautiful
#RealTestimoni
#RealStory

Credit to: Amira Shareena

Haaa.. sekarang percaya tak customer ni awal-awal lagi dah jaga kesihatan dan asset die. Walau dah pakai lama still boleh sarung lagi sampai beranak sulung. Yer lah.. PB kan ade lifetime waranti. Rosak ke patah ke koyak ke boleh jer hantar baiki. Free jer pun.

Free fitting dan Free consulting u'olls..

Aishah Rawi
0139923140
aishahrawi.blogspot.com

Herba Maharani

Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming. Ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan. Beijing Te Zhi Bai Feng Wan menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini. Ia bersifat halus, lembut, rasa wangi dan tulen, berkesan dalam menambahkan tenaga dan darah, juga menyelaras kitaran haid wanita.

Apakah itu Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Preskripsi asal Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming, ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan.

Apakah ramuan yang terkandung dalam Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Kombinasi lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga, iaitu pati ayam hitam, Concha Ostrea Gigas, Cornu Cervus Nippon, Radix Astragalus Membranaceus, Radix Panax Ginseng, Rhizoma Cyperus Rotundus, Radix Angelica Sinensis, Radix Paeonia Lactiflora, Radix Rehmannia Glutinosa, Rhizoma Ligusticum Chuanxiong, Radix Salvia Miltiorrhiza, Rhizoma Dioscorea Opposita dan Radix Giycyrrhiza Uralensis.

Apakah kesan Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Beijing Te Zhi Bai Feng Wan dibuat daripada pelbagai jenis ubat tradisional yang berharga, mempunyai kesan dalam menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid, mengawal keputihan, melegakan tekanan dan kesakitan. Biasanya ia digunakan untuk merawat kelemahan badan yang disebabkan oleh kekurangan tenaga dan darah, kelesuan pinggang dan lutut, perpeluhan dan debaran spontan, kepanasan, kitaran haid yang tidak teratur, disentri, pendarahan dalam rahim, keputihan dan sebagainya.

Adakah pengambilan Beijing Te Zhi Bai Feng Wan akan menyebabkan badan terlalu panas?
Tidak. Dicadangkan supaya meminum air dengan banyak untuk membantu penyerapan Beijing Te Zhi Bai Feng Wan oleh badan.

Siapakah yang perlu mengambil Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Lelaki dan wanita turut boleh mengambil.

Bolehkah ibu mengandung mengambil Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Tidak dicadangkan kerana hormon ibu mengandung tidak stabil dalam tempoh mengandung.

Bolehkah kanak-kanak mengambil Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Tidak dicadangkan.
 
Cara pengambilan Herba Maharani  :-

~Yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.

~ Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).

~ Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan.

 ~ Tapi kalau nak makan malam pun boleh.

~ Makan mestilah bersama air suam.

~ Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba.

Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba

Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)

Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

Aishah Rawi
0139923140
aishahrawi.blogspot.com

Thursday, 13 October 2016

Femi9 - Premium Beautiful Feminine Wash

^_^  FEMI9
Premium Beautiful Feminine Wash

Bersifat sederhana & lembut
Sesuai digunakan SETIAP HARI
Boleh digunakan 2-3 sehari

^_^ Kebaikan
* Hilangkan bau yang tak menyenangkan
* Kekalkan keseimbangan PH kulit
* Bantu melindungi & elakkan jangkitan bakteria & keradangan disekitar bahagian intim wanita
* untuk bersihkan, segarkan dan hilangkan bau untuk kulit yang sensitif

^_^ Bahan Utama

1) Manjakani

Membantu mengembalikan ketegangan dinding faraj yang hilang akibat peningkatan usia,perubahan hormon dan selepas bersalin

(Tahukah anda bahawa secara tradisional juga manjakani memang digunakan untuk mencuci bahagian sulit wanita untuk menghilangkan bau, keputihan, kegatalan? hanya rebus biji manjakani dan gunakan air rebusan untuk mencuci bahagian sulit)

2) Vitamin E

Menjadi agen anti-pengoksidaan yang berkesan dan mudahkan penghasilan sel baru, pulihkan luka dan melambatkan proses penuaan

Cara Guna

* Tuang sejumlah kecil kuantiti kecil ke atas tapak tangan
* Sapu dan cuci bahagian intim anda sekurang-kurangnya 20 saat
* Bilas dengan air yang secukupnya hingga bersih
* Untuk kegunaan luar sahaja
* Guna 2-3 kali sehari

Isi Kandungan - 180ml

Harga sangat berbaloi...mampu milik..

Aishah Rawi
0139923140
aishahrawi.blogspot.com

Kehebatan Buah Manjakani

Kebaikan dan khasiat Buah Manjakani :

^_^ Awet Muda - Anti Oksidan yang terdapat dalam buah manjakani dapat membantu melambatkan proses penuaan

^_^ Mencantikkan kulit 

^_^ Membantu mencegah jerawat

^_^ Pencegahan Diabetes -  Gallic Acid dapat membantu mencegah diabetes
      dan asma

^_^ Pencegahan dari kanser serviks dan payudara

^_^ Membantu merawat  keputihan kerana kandungan estrigent dalam buah 
      manjakani membantu menyingkirkan bakteria dan fungus yang boleh
      menyebabkan bau yang kurang menyenangkan
      Tannins di dalam buah Manjakani pula dapat membantu menegangkan
      otot-otot faraj

^_^ Membantu mengurangkan lebihan mukus dan lelehan di vagina

^_^ Membantu menstabilkan hormon dan melancarkan peredaran darah

^_^ Membantu memberi tenaga

^_^ Membantu menjaga kesihatan mata - Memperbaiki tahap penglihatan

^_^ Kalsium yang terdapat dalam manjakani juga membantu menguatkan
      gigi dan tulang

^_^ Memelihara kebersihan mulut

^_^ Sangat Mujarab untuk merawat luka dalaman dan luaran

Senang je nak dapat semua khasiat ni...^_^
Dalam Feminine wash Femi9 pon ada Manjakani..
Consume je hari-hari...sure "mengancam"....

Aishah Rawi
0139923140
aishahrawi.blogspot.com

Tuesday, 11 October 2016

Premium Beautiful penyelesaian masalah wanita

Pada yang mempunyai masalah seperti

✔ perut buncit
✔ senggugut teruk
✔ cyst / fibriod
✔ keputihan
✔ lemak berterabur
✔ peha besar
✔lengan menggeleber
✔ asset jatuh
✔ stretchmark hitam
✔ rahim lemah
✔ sakit belakang (slip dics)

Boleh ikhtiar pakai PB sebab PB sememangnya direka khas untuk mereka yang mempunyai masalah kesihatan. Bila dalaman badan sihat in shaa Allah luaran akan lebih cantik berseri..

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

Ubat gigi Marine Essence

Permintaan Ubat gigi Marine Essence tak pernah putus...Alhamdulillah...
Dah kurang sengal nyilu gigi akak ni sejak guna ubat gigi garam buluh ni, anak dia pon suka guna ubat gigi sihat ni....^_^

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

Premium Beautiful Expert Mastering Course

Cantikkan gambar ni

Alhamdulillah kami dah Graduate as a Premium Beautiful Expert

Terima kasih pada Mentor-mentor yang bekerja keras sediakan majlis ilmu ini untuk memahirkan kami tentang Premium Beautiful..kami hargai dan bangga mendapat mentor-mentor di TLC....U'olls are Great, Great, Great....

Terima kasih yang tak terhingga pada mak mentor LIYANA TAHAR dan suami, tanpa sokongan, dorongan dan bantuan dari diorang, saya takkan dapat jejakkan kaki ke course semalam.

#MataMasukHabuK

#PremiumBeautifulExpertMasteringCourse
#TopLeaderCircle
#CDPbyTLC
#AuraSampaiKeHati

Premium Beautiful..My choice..My Life...

Antara sebab kenapa Aishah memilih Premium Beautiful Corset...^_^

Premium Beautiful merupakan perintis kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.). Premium Beautiful juga sudah berada di pasaran Malaysia lebih daripada 10 tahun.

Mendapat pengiktirafan Superbrands, iaitu Premium Beautiful merupakan pakaian dalam yang paling laris dan terhangat di pasaran kerana Premium Beautiful sangat berkualiti dan tahan lama.

Membantu dalam memperbetulkan tulang belakang. So, untuk sesiapa yang mengalami masalah sakit tulang belakang, sakit belakang, slip disc, Insya Allah, corset Premium Beautiful mampu membantu you all.

One stop centre – Premium Beautiful memiliki segala-galanya. Direkacipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan.

Premium Beautiful…:)
Mampu dimiliki oleh semua orang.

Jaminan seumur hidup / Lifetime warranty. So, sebarang kerosakan akan dibaiki secara Free Of Charge. Sampai bila-bila. Tidak kisahlah kalau cangkuk tercabut, seluar terkoyak, tetulang Waist Nipper patah, selagi ada rupa boleh pakai, Insya Allah, memang boleh hantar repair secara percuma.

Teknologi datang dari 3 buah negara maju:

Amerika Syarikat – Jahitan stereoscopic iaitu jahitan yang tahan regangan. So, that’s why corset Premium Beautiful takkan regang walaupun sudah dipakai untuk jangka masa yang lama.

Germany – Fabrik aquatech dan aquadyne, iaitu fabrik di mana ia mampu seimbangkan suhu badan dan tidak meresap peluh. Oleh itu, pemakaian Premium Beautiful untuk jangka masa selama 8 jam sehari tidak akan mengeluarkan sebarang bau.

Japan – Teknologi F.I.R.

#PbCash
#PbInstallment

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

Friday, 7 October 2016

Kenapa perlu Premium Beautiful Corset...^_^

Antara sebab kenapa Aishah memilih Premium Beautiful Corset...^_^

Premium Beautiful merupakan perintis kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.). Premium Beautiful juga sudah berada di pasaran Malaysia lebih daripada 10 tahun.

Mendapat pengiktirafan Superbrands, iaitu Premium Beautiful merupakan pakaian dalam yang paling laris dan terhangat di pasaran kerana Premium Beautiful sangat berkualiti dan tahan lama.

Membantu dalam memperbetulkan tulang belakang. So, untuk sesiapa yang mengalami masalah sakit tulang belakang, sakit belakang, slip disc, Insya Allah, corset Premium Beautiful mampu membantu you all.

One stop centre – Premium Beautiful memiliki segala-galanya. Direkacipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan.

Premium Beautiful…:)
Mampu dimiliki oleh semua orang.

Jaminan seumur hidup / Lifetime warranty. So, sebarang kerosakan akan dibaiki secara Free Of Charge. Sampai bila-bila. Tidak kisahlah kalau cangkuk tercabut, seluar terkoyak, tetulang Waist Nipper patah, selagi ada rupa boleh pakai, Insya Allah, memang boleh hantar repair secara percuma.

Teknologi datang dari 3 buah negara maju:

Amerika Syarikat – Jahitan stereoscopic iaitu jahitan yang tahan regangan. So, that’s why corset Premium Beautiful takkan regang walaupun sudah dipakai untuk jangka masa yang lama.

Germany – Fabrik aquatech dan aquadyne, iaitu fabrik di mana ia mampu seimbangkan suhu badan dan tidak meresap peluh. Oleh itu, pemakaian Premium Beautiful untuk jangka masa selama 8 jam sehari tidak akan mengeluarkan sebarang bau.

Japan – Teknologi F.I.R.

#PbCash
#PbInstallment

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

Saturday, 1 October 2016

Premium Beautiful: "She Looks younger than her age"

Sejenak di hospital menunggu giliran hari tu..

Aishah nampak ramai sangat akak-akak yang memakai uniform tapi badan tak nampak kemas dan lemak bertingkat- tingkat. Maaf jika komen Aishah ni terlalu kasar tapi pada pendapat Aishah kita patut mempunyai kesedaran untuk menjaga bentuk tubuh badan serta penampilan diri lebih-lebih lagi yang mengenakan seragam sewaktu bekerja. Bukan sahaja lemak dapat disusun dan dialihkan ke tempat yang betul malah penampilan akan jauh lebih menarik dengan #PremiumBeautiful ....

Melihat gambar sebelum dan selepas akak ni teringat business partner Aishah yang jugak seorang nurse dan dia berjaya mendapat bentuk tubuh yang cantik walaupun berseragam..Kalo korang teka usia dia mesti korang terkejut sebab hanya dengan #PremiumBeautiful, "She looks younger than her age"...^_^

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com