Sunday, 16 October 2016

Herba Maharani Terbaik..!!!

MAHARANI ni adalah herba yg TERBAIK!!!

Kenapa kata begitu.. Sebab dah ramai testimoni yg ada.

Jom!! kita kongsi "Apa itu Maharani" 

“Herba Maharani berfungsi untuk menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja" (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain).

Ia adalah amalan terbaik untuk wanita selepas bersalin (menguat dan mengecutkan otot rahim) dan melegakan masalah sakit pinggang dan belakang, angin dalam badan, kebas. Banyak kelebihan pil maharani ni...

TESTIMONI: 1 

Saya dah cuba makan.. tapi saya ambil dos yg sedikit. Hanya ambil 10 biji pagi & 10 biji mlm (tapi kekadang waktu malam saya selalu skip ambil ubat). Sebab saya tak pernah ambil sebarang jamu sebelum ni. So saya tak berani utk ambil dgn kuantiti yg banyak. but so far, walaupun ambil dgn dos yg kecil... Kesannya amat positif. Terutama dari segi keputihan. Mula2 makan saya tak rasa -apa-apa.. Dah 3-4 hari ambil, Alhamdulillah... Bila dah nak habis sekotak ni, saya dah tak alami masalah keputihan lagi.. Syukur sesangat.. Sebelum ni memang teruk gila...

 
TESTIMONI: 2

Pil ni memang bagus saya sendiri dah makan 3 kotak. First trial memang badan rasa sengal-sengal tapi sekarang badan dah ok malah rasa lebih bertenaga, kalau balik ofis takde lagi rasa penat or mengantuk. Memang sesuai jadikan pil ni supplement terutama wanita yg ada karier. Bangun pagi pun badan rasa fresh sangat2.. Period pun lebih teratur, dan senggugut pun takde lagi alhamdulillah, sebab dulu kalau period memang sampai takleh bangun katil.. terpaksa berbaring sepanjang hari.. Satu lagi yg penting pil ni memang boleh cantikkan kulit, terutama wajah akan lebih berseri2 kemerahan lagi.. dan buatkan kulit kita lebih lembab.. try lah.. baru tau kebaikannya!!!

TESTIMONI : 3

Untuk amalan selepas bersalin. Dia mula mengambil pil maharani ini selepas seminggu melahirkan anak. 25 biji pagi dan malam. 7 kotak sepanjang berpantang. Tidak mengambil lain-lain herba, berurut, bengkung bertungku tu buat lah.. Dalam minggu pertama pengambilan, air susu (badan) bertambah, muka tidak pucat (berseri). Terasa sihat dan bertenaga sepanjang berpantang.  Katanya juga, mak bidan yang mengurut pun tegur, terkejut dan bagitau peranakan dia dah naik semula. ( bukan tokok tambah ni..mak bidan tu pun terus nak menjual herba ni ). Bayinya pulak (yang minum susu badan), mula-mula tu cirit-birit sedikit, (waktu ini dia hanya ambil 1x sehari sahaja). Selepas semua dah okay, pengambilam seperti biasa.  Apa yang boleh dilihat pada bayinya ialah kulitnya tidak banyak ruam seperti sesetengan bayi yang baru lahir. Istimewa untuk bayi yang menyusu badan apabila ibu mengamalkan herba ini, kulit anak akan jadi lebih cantik dan licin, anak dapat imunisasi, antibodi menjadi kuat. Tidak mudah jatuh sakit.

TESTIMONI : 4

Ada sorang sis ni dia makan maharani selepas disyorkan oleh kakak ipar dia sebab mengalami senggugut yg teruk..sehingga terpaksa ke klinik utk ambil injection utk hentikan period.dia mula makan after period, 15 biji setiap pagi & 15 biji malam sampai habis sekotak. lepas tu, period tak datang lagi...dia buat check up..Alhamdulillah positif! Yang paling mengharukan,di samping nak hilangkan senggugut, rupanya dia dah 2 tahun try macam2 utk mengandung..anak yg kecik dah 9 tahun dah...mmg berita ni mengejutkan dia sekeluarga...

 TESTIMONI: 5

Cerita seorang rakan yg memang amalkan makan Maharani sebagai supplemen kesihatan,dia bagi maknya cuba Herba Maharani selepas maknya mengadu tapak kaki bisa-bisa dan tak boleh pijak lantai. Alhamdulillah selepas 5 hari amalkan. 10 biji pagi & 10malam, kakinya dah tak bisa-bisa lagi....

TESTIMONI:6

Saya nak kongsi pengalaman dgn u all pasal maharani nih…xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang…mula2 my sister in-law yg offer kat i…i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan…dan i pun ask my family semua try…dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan…pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba…lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhamdulillah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan… adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur…i bagi dia try…alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin…kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni…dia xsakit lagi malah bertmbah sedap.my mom, biasalah dah veteran kan…haid bulanan dia makin hari makin kurang…dan pas dia amalkan maharani ni, haid dia dah normal..dan banyak seperti biasa…mcm2 lagi kesan dan kehebatan nya…

Aishah Rawi
0139923140
aishahrawi.blogspot.com

No comments:

Post a Comment