Friday, 14 October 2016

Pemakai Premium Beautiful Tegar

PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU:

Pemakai Premium Beautiful yang Tegar

< PENGGUNA PB SEJAK UMUR 18tahun >

1) anda seorang pengguna Premium Beautiful ?
>> ya

2) kenapa anda memilih dan memakai Premium Beautiful ?
>> Kerana ia sangat membantu dalam pembentukan badan saya, memberi keyakinan dan sgt berkualiti.

3) adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?
>> Ya..Saya telah hilang inci banyak dengan Premium Beautiful dan ia telah membantu mengempiskan perut saya 

4) ceritakan sedikit pengalaman anda bersama Premium Beautiful..
>> Saya mula memakai Premium Beautiful sejak berumur 18tahun lagi.. Dulu, walaupun berbadan besar tapi saya punya hourglass shape kerana saya memakai PB..PB juga telah membantu saya dalam proses menurunkan berat badan dimana saya pakai PB semasa bersenam..Cepat turun berat dan pantas bakar kalori, lepas bersalin anak pertama, masih pakai set PB yg sama!

5) Premium Beautiful bagi anda ?
>> Bagi saya,PB adalah teman baik saya..Dia menyokong saya, memberi keyakinan, menguruskan badan, merampingkan pinggang, menyihatkan badan dan menyerlahkan kewanitaan saya.. Mana ada teman baik yg lebih baik dr itu..hehehe 

6) sejak bila anda mula memakai Premium Beautiful ?
>> Mula pakai pb masa umur 18 

Ini bukan reka2 cerita ni tau..Ni pengguna tegar PB...Perempuan dan kecantikan tak dapat dipisahkan..Betul tak???

Ingat cantik,ingat lah PB ..

**Jangan ngorat dia..kerana dia sudah mempunyai seorang cahaya mata

#PremiumBeautiful
#RealTestimoni
#RealStory

Credit to: Amira Shareena

Haaa.. sekarang percaya tak customer ni awal-awal lagi dah jaga kesihatan dan asset die. Walau dah pakai lama still boleh sarung lagi sampai beranak sulung. Yer lah.. PB kan ade lifetime waranti. Rosak ke patah ke koyak ke boleh jer hantar baiki. Free jer pun.

Free fitting dan Free consulting u'olls..

Aishah Rawi
0139923140
aishahrawi.blogspot.com

No comments:

Post a Comment