Tuesday, 11 October 2016

Premium Beautiful..My choice..My Life...

Antara sebab kenapa Aishah memilih Premium Beautiful Corset...^_^

Premium Beautiful merupakan perintis kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.). Premium Beautiful juga sudah berada di pasaran Malaysia lebih daripada 10 tahun.

Mendapat pengiktirafan Superbrands, iaitu Premium Beautiful merupakan pakaian dalam yang paling laris dan terhangat di pasaran kerana Premium Beautiful sangat berkualiti dan tahan lama.

Membantu dalam memperbetulkan tulang belakang. So, untuk sesiapa yang mengalami masalah sakit tulang belakang, sakit belakang, slip disc, Insya Allah, corset Premium Beautiful mampu membantu you all.

One stop centre – Premium Beautiful memiliki segala-galanya. Direkacipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan.

Premium Beautiful…:)
Mampu dimiliki oleh semua orang.

Jaminan seumur hidup / Lifetime warranty. So, sebarang kerosakan akan dibaiki secara Free Of Charge. Sampai bila-bila. Tidak kisahlah kalau cangkuk tercabut, seluar terkoyak, tetulang Waist Nipper patah, selagi ada rupa boleh pakai, Insya Allah, memang boleh hantar repair secara percuma.

Teknologi datang dari 3 buah negara maju:

Amerika Syarikat – Jahitan stereoscopic iaitu jahitan yang tahan regangan. So, that’s why corset Premium Beautiful takkan regang walaupun sudah dipakai untuk jangka masa yang lama.

Germany – Fabrik aquatech dan aquadyne, iaitu fabrik di mana ia mampu seimbangkan suhu badan dan tidak meresap peluh. Oleh itu, pemakaian Premium Beautiful untuk jangka masa selama 8 jam sehari tidak akan mengeluarkan sebarang bau.

Japan – Teknologi F.I.R.

#PbCash
#PbInstallment

Aishah Rawi
+60139923140
aishahrawi.blogspot.com

No comments:

Post a comment