Monday, 30 January 2017

"Disangka anak dara gara-gara PB"

"Disangka anak dara gara-gara PB"

Ingat kak Olin anak dara sebab body solid giler. Bila tanya rupanya anak dah dua. Mak aihhh kemas kemain badan kak olin sejak berPB.

Patutlah #PBTegar cakap makin lama pakai PB muka makin awet muda.

Awesome kan..!!

0139923140
aishahrawi.blogspot.com

#PBMurah
#PbPromosi
#PremiumBeautiful
#PBTerengganu


"Body cantik gara-gara Premium Beautiful"

"Body cantik gara-gara Premium Beautiful"

Inisiatif Kak Qila sarung PB untuk hilangkan senggugut kronik dan secara tak langsung dapat body idaman yang diinginkan..

Aishah Rawi
0139923140
aishahrawi.blogspot.com


Menyesal tak sarung PB sebelum kahwin

"Menyesal tak sarung PB sebelum kahwin"

Masalah keputihan boleh menjejaskan anak dalam kandungan jika tidak dirawat...Premium Beautiful boleh dijadikan ikhtiar dalam mengurangkan keputihan.

Bukan sahaja untuk yang dah berkahwin..bagi anak dara luar sana pon lebih baik mencegah keputihan dari awal ye...

Aishah Rawi
0139923140
aishahrawi.blogspot.com


Monday, 23 January 2017

Testimoni Hebat PB

Hi u'olls..
Aishah nak share testimoni hebat premium beautiful korset by one of our Top Leaders Circle's sister yang berjaya hilang 11kg selepas consistently pakai Premium Beautiful ni 8 jam sehari setiap hari.

Sama macam ubat. Kalau doctor pesan suruh makan 3 kali sehari untuk cepat baik and kita follow, InshaaAllah kita akan cepat sihat dan baik. Betul tak? :)

So sama macam premium beautiful korset ni. Kalau Premium Beautiful Expert pesan pakai setiap hari minimum 8 jam sehari, so mestilah ikut tau kalau nak result yang sama macam we all experienced ni :)

Okay actually kali ni Aishah nak share perkongsian dan pengakuan sebenar Ain Afiqah lepas berPremium Beautiful Korset.

Aishah ingatkan Ain ni dah kahwin tau before this. Rupanya she still single and umur sebaya Aishah je. Tapi cuba tengok fizikal and muka Ain sebelum pakai Premium Beautiful Korset ni.

Memang jauh nampak lebih berusia dari usia sebenar kan? Nasiblah Ain dah pakai Premium Beautiful Korset. Makin comel, lawa and awet muda sekarang ni..:)

Jom sama-sama baca perkongsian daripada Ain lepas pakai Premium Beautiful Korset ni :)

"Ain start pakai PB mase bulan 6, 2016. Mase tu bulan puasa. Berat Ain sebelum pakai Premium Beautiful Korset ialah 70 kg.

Sekarang berat badan Ain keep turun and berat terkini Ain is 59kg.

Honestly, Ain booster kan lagi dengan shake me dan min kaffe selain daripada konsisten pakai Premium Beautiful Korset setiap hari. Tu yang Ain dapat pakai dress merah tu .

Korset Premium Beautiful ni memang the best korset ever yang pernah Ain jumpa tau. Mana taknya, baru beberapa bulan guna Premium Beautiful korset ni, Ain dah lost 11kg. Dan yang paling penting spare tyre xde dah. Kalau dulu, ya ampun.. Lemak sana sini weyh...
😥😥😥😥...

Nak jog xde mase. Nk diet?? Alamak sedap nye makanan-makanan kat Malaysia ni. Kan? Pakai je Premium Beautiful Korset. Takyah diet and jogging teruk2. 1 jam bakar 900 kalori. Kalau sehari suntuk waktu bekerja uolls pakai, x ke beribu kalori terbakar. Mudah je kan?

Ni antara kesan Premium Beautiful kat diri Ain sebagai pengguna tegar Premium Beautiful korset. Cewaaah:

1. Berat badan turun dari 70kg ke 59kg.
2. Hilang sakit belakang
3. No spare tyres
4. Badan fit and firm
5. Postur badan dah tak bongkok
6. Dah boleh pakai dress cantik2.. 😍😍😍

Makin lawakan Ain sekarang? Untung muda-muda dah pakai Premium Beautiful Korset..:)

Haaa itulah pengakuan and cerita sebenar pengakuan Ain yang sekarang dah hilang 11kg daripada berat asal 70kg.

Jealous tak? Hehehe nasiblah Aishah dah pakai Premium Beautiful, minum shake me and Min Kaffe macam Ain, so kuranglah sikit rasa jealous tu ^___^ Sekarang Aishah juga masih dalam proses untuk dapatkan shape idaman Aishah...sikit lagi..InsyaAllah...

Aishah juga nak offer harga menarik dan murah untuk you all yang beli 1 set Premium Beautiful Korset secara cash ataupun credit card. You all akan jimat almost RM600 if you all beli Premium Beautiful Korset sekarang.

Tu tak termasuk free gift yang Aishah akan bagi you all nanti. Rugi sangat kalau tak grab your Premium Beautiful Korset sekarang.

So, tunggu apa lagi?
Nak sihat, cantik dan slim?

Aishah Rawi
0139923140