Thursday, 16 February 2017

Real Testimoni : Skincare Infenence by SHOM

Assalamualaikum...

Real Testimoni CDM Salleha Roslan:

Real testimoni dari CDM Salleha yang awal-awal lagi dah dapat trial set dari SHOM. Untungnya jadi CDM ni!! Asal produk baru keluar jer mesti dapat test dulu.
Rasa macam nak pecahkan je kaca yang sal tengah bersandar tu!!!
Haha.. Sebab tak boleh sabar nak tunggu february. February nanti baru dapat beli new set skin care terbaik #Infinence ni.
Sal dah cuba Infinence ni.

Dua bulan lepas SHOM belanja sal full set Infinence sebagai tester product.
One word je nak describe INFINENCE ni... AWESOME!!!!!!!!

✔️24 hours hydration.
✔️Mosturizing effect after 24 hours in single application.
✔️Yang hari-hari pakai makeup sangat-sangat WAJIB CUBA!!!

Sebab apa?
Sebab confirm mascara tak kan melekat bawah mata. Tak kisah la apa brand mascara pun uol pakai, confirm time nak solat tu rasa seronok je nak cuci muka.

Sel kulit mati terus tanggal tanpa pengelupasan pun.
Jerawat pasir senang-senang je keluar sendiri...
Jerawat nasi cepat kering...
White head tepi hidung tu memang tak sempat la nak bersarang lama-lama.
Sekian pengalaman sal selama dua bulan cuci muka dan jaga muka dengan Infinence...

#TheBestSkinCare

Dapatkan produk terbaru setanding jenama antarabangsa..

Nak cantik mestilah Infinence..

Love,
Aishah Rawi
0139923140

Friday, 10 February 2017

Rainbow For Your Health- N'licious

SHOM ada produk baru u'olls...
N'LICIOUS
Memang delicious!
Minuman buahan campur dan sayuran dengan enzymes...
Memang enzymes dari buahan dan sayuran kebanyakan memang paling bagus dari kebanyakan enzyme2 yang lain.
Bayangkan, N'LICIOUS ni merupakan produk 118 in 1!!

Kenapa 118?
Sebab sebanyak 118 pati buahan dan sayuran telah disatukan dalam 1 produk yang berkhasiat dan bermutu tinggi.

Antara ramuan N'LICIOUS :
118 jenis campuran pati buahan dan sayuran..

Kubis
Kangkung
Sawi Hijau
Bok Choy
Kubis Bunga
Kailan Cina
Bayam Okinawa
Pak Choi
Bayam Malabar
Brokoli
Salad Asparagus
Daun Keledek
Lobak Putih
Lobak Merah
Kentang
Alfalfa
Taugeh Hijau
Taugeh Merah
Taugeh Hitam
Taugeh Kuning
Pucuk Kacang
Kacang Pis
Timun
Gherkin
Saderi
Rumput
Rebung
Keledek
Lada Loceng
Lada Hijau
Pakis Sarang Burung
Terung
Salad Taiwan
Amaranth
Kacang Edamame
Saderi Cina
Bayam
Kubis Nappa
Bunga Rape
Kekwa Mahkota
Kundur
Labu
Timun Kirby
Peria
Labu Span
ASparagus
Jagung
Burdock
Salad
Anggur Madeira
Agar-agar Nori
Rumpai Laut
Agar-agar Telinga
Halia
Anggur
Tembikai Mino
Limau Gedang
Tembikai Hami
Buah Kiwi
Buah Naga Merah
Buah Markisa
Lemon
Pir
Nenas
Betik
Longan
Laici
Mangga
Tembikai Blewah
Epal
Strawberi
Tembikai
Tomato
Buah Plum
Mulberi
Bullace
Avocado
Kelapa
Jambu Batu
Tebu
Oren
Limau
Nacterine
Kepingan Angelica
Ashitaba
Kepingan Astragalus
Akar Ginseng Korea
Keladi
Gojiberi
Codonopsis
Delima
Beri Hawthorn
Kurma Merah
Kurma Hitam
Likoris
Cendawan Ganoderma
Mesona Cina
Yuzu
Keladi Henan
Pakis Ayam Emas
Akar Anemarrhena
Akar Manyprickle Acanthopanax
Qian Nian Jian
Taxillus
Rumput Bambu
Akar Achyranthes
Biji Ligustrum
Poria
Pisang
Cendawan Tiram
Cendawan Jarum Emas
Cendawan Batu Karang
Cendawan Erynjii
Brunashemeji
Cendawan Bunga Kubis
Cendawan Butang
Cendawan Shitake
Mengandungi enzim sebagai kondisioner makanan yang dibenarkan.

CADANGAN PENGHIDANGAN N'LICIOUS
Pati dia memang pekat.
Nak makan begitu saja boleh,
nak minum dengan air pon boleh.
Larutkan 1 paket N'Licious ke dalam 100ml air sejuk/air suam (di bawah 40'C)
Minum 1 atau 2 kali setiap hari sebelum atau selepas makan.
Setiap 1 sachet terdapat
39kcal energy
9.8g serat karbohidrat
8g gula
1 kotak ada 20 sachets..
Harga promosi RM180 per box...
Kotak yang menarik dan penuh warna warni..
Memang memenuhi citarasa warna kehidupan betul.
1 sachet ada macam2 warna ada..
So, macam2 la kebaikan dan khasiat N'LICIOUS ni..
KHASIAT N'LICIOUS
- Membantu mengurangkan kencing manis
- Mengurangkan level darah tinggi
- Membaiki masalah dalaman
- Meningkatkan immune badan
- Menambahkan vitamin semula jadi dalam badan
- Melancarkan peredaran darah
-Boosterkan metabolisme dan masalah hormon
Dapatkan N'licious korang hari ni kay...


XOXO,
Aishah Rawi
0139923140

Thursday, 9 February 2017

Promo Herba Maharani

Hebatnya Maharani kerana:

1. Ia akan menyelesaikan masalah haid tidak teratur.
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan.
3. Anti bakteria (sekitar faraj)
4. Melegakan sakit pinggang, sendi dan lutut.
5. Melegakan migrain dan angin dalam badan.
6. Menguatkan hati dan buah pinggang.
7. Melegakan asma.
8. Menghilangkan bau mulut (terutama waktu pagi)
9. Baik untuk pesakit diabetes (untuk kencing manis)
10. Menyelesaikan masalah buasir.
11. Merangsang hormon estrogen, progesterone & androgen (hormone seks)
12. Menberi kebahagiaan kepada pasangan.
13. Kesuburan dan awet muda.
14. Mencantik, menegang dan melicinkan kulit.
15. Menaikkan seri muka.
16. Menegangkan payudara.
17. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat.
18. Melambatkan proses menopous.
19. Menguatkan antibodi/imunisasi.
20. Melancarkan peredaran darah.
21. Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam.
22. Amalan semasa berpantang.
23. Menambah darah semasa bersalin.
24. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan.
25. Memperbanyakkan pengeluaran susu badan selepas bersalin.
26. Menghilangkan urat timbul.
27. Mengimbangi tekanan darah.
28. Meningkatkan kecerdasan minda.

Aishah Rawi
0139923140
aishahrawi.blogspot.com

#MaharaniDurianBurung
#MaharaniManir
#MaharaniTelukPasu
#MaharaniTerengganu
#TopLeaderCircle