Thursday, 16 February 2017

Real Testimoni : Skincare Infenence by SHOM

Assalamualaikum...

Real Testimoni CDM Salleha Roslan:

Real testimoni dari CDM Salleha yang awal-awal lagi dah dapat trial set dari SHOM. Untungnya jadi CDM ni!! Asal produk baru keluar jer mesti dapat test dulu.
Rasa macam nak pecahkan je kaca yang sal tengah bersandar tu!!!
Haha.. Sebab tak boleh sabar nak tunggu february. February nanti baru dapat beli new set skin care terbaik #Infinence ni.
Sal dah cuba Infinence ni.

Dua bulan lepas SHOM belanja sal full set Infinence sebagai tester product.
One word je nak describe INFINENCE ni... AWESOME!!!!!!!!

✔️24 hours hydration.
✔️Mosturizing effect after 24 hours in single application.
✔️Yang hari-hari pakai makeup sangat-sangat WAJIB CUBA!!!

Sebab apa?
Sebab confirm mascara tak kan melekat bawah mata. Tak kisah la apa brand mascara pun uol pakai, confirm time nak solat tu rasa seronok je nak cuci muka.

Sel kulit mati terus tanggal tanpa pengelupasan pun.
Jerawat pasir senang-senang je keluar sendiri...
Jerawat nasi cepat kering...
White head tepi hidung tu memang tak sempat la nak bersarang lama-lama.
Sekian pengalaman sal selama dua bulan cuci muka dan jaga muka dengan Infinence...

#TheBestSkinCare

Dapatkan produk terbaru setanding jenama antarabangsa..

Nak cantik mestilah Infinence..

Love,
Aishah Rawi
0139923140

No comments:

Post a Comment