Thursday, 23 March 2017

Premium Beautiful Corset Vs other corset

Premium Beautiful vs Others Corset

Premium Beautiful mendapat pengiktirafan Superbrands - corset yang sentiasa mendapat jualan tertinggi setiap tahun dan dijamin kualitinya...

Mempunyai teknologi Far-Infrared Rays @ FIR yang ditenun di dalam setiap benang Premium Beautiful. Bukan jenis tampal2 yer. FIR ni akan bertindak balas dengan badan si pemakai dan kesan akan berbeza2 bergantung kepada badan masing2. Salah satu fungsi utama Far-Infrared Rays adalah melancarkan pengaliran darah (blood circulation) ke tahap optimum. 

Satu2 nya lingerie di Malaysia yang bagi uolls jaminan baik pulih secara percuma sampai bila2. Lifetime warranty ni tak cover service nak jahit corset uolls bagi kecil/besar yer. Hanya service repair/baik pulih untuk sebarang kerosakan seperti kancing tercabut, tetulang patah/terkeluar, seluar terkoyak dan mana2 kerosakan yang tidak disengajakan. 

Direka based on 70% kesihatan 30% kecantikan. Premium Beautiful banyak membantu untuk improve kesihatan dalaman wanita, seterusnya membentuk kembali bentuk badan wanita, untuk memberi 100% keyakinan. Sebab tu selalunya, customers kami akan senyum lebar, pusing kiri kanan, depan belakang tengok cermin, sebab tak percaya dengan kesan instant shaping Premium Beautiful.
***Part yang paling penting, uolls kene dapatkan size yang tepat, belajar cara pakai yang betul, melalui pakar dan agent bertauliah Premium Beautiful supaya uolls tak menyesal nanti.


Aishah Rawi
0139923140


13 comments: