Friday, 28 July 2017

Healing Crisis



"Kenapa lepas pakai Premium Beautiful saya rasa tak sedap badan la, pening-pening, loya, nak demam, period pun tak keluar....seksanya kak ooiii...

Actually u'olls...Itu semua healing crisis bila sarung Premium Beautiful. Bagus sebenarnya bila ada tindak balas macam tu. Tu petanda yang FIR pada Premium Beautiful berfungsi sangat dengan badan u'olls sampai u'olls boleh dapat kesan yang kurang selesa macam ni:

1) Pening
2) Muntah-muntah
3) Kerap buang air kecil dan besar
4) Kuat Berpeluh
5) Period Stuck
6) Gatal-gatal merenyam
7) Menyucuk-nyucuk kat sesetengah area badan
8) Ada yang kurang selera makan
9) Ada yang tetiba kuat makan
10) Kuat buang angin dan sendawa



Aishah Rawi 
www.wasap.my/60139923140


www.aishahrawi.com


#PremiumBeautifulDurianBurung
#PremiumBeautifulManir
#PremiumBeautifulTerengganu
#PremiumBeautifulKualaTerengganu
#PremiumBeautifulExpert
#rawiaishah
 

No comments:

Post a Comment