Premium Beautiful


"Seorang kawan Aishah bagitau yang boyfriend dia tegur macam ni: " nampak kurus dan ada shape la Aishah sekarang.. bukan dia gemuk ke dulu????"
Ya Allah...happy sampai nak melompat bintang...baru 2 minggu kot, orang lain dah perasan perubahan tu... yess, the picture before is me and now double wow okay...Alhamdulillah.....


Aishah Rawi
Whatsapp/Wechat: +60139923140
 +601126904055
aishahrawi.blogspot.com
IG: #rawiaishah










So call me maybe...???

Sebarang pertanyaan mengenai Premium Beautiful atau cara-cara bagaimana ingin menambahkan pendapatan sehari-harian sangat dialu-alukan... Yang ingin memiliki Premium Beautiful korset atau produk-produk lain seperti Mineral Coffee, BBPlus, Garlic, Marine Essence, produk kosmetik Cozuma lain2 boleh la call, whaps atau pm Aishah kay....Aishah sangat berbesar hati jika dapat kongsi pengalaman penggunaan produk dengan u'olls...

aishahrawi.blogspot.com





Keistimewaan Waist Nipper

Batang keluli memori(Ada 7 tulang kesemuanya) dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk. Tulang-tulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan-keselesaan sepanjang hari. Kesan 'effect' pemakaian kimono pada wanita jepun ini di applikasikan keatas teknologi pembuatan bengkung premium beautiful. ANDA tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan LENYAP juga dari badan!

Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.

Perut menjadi kemas dan rata disini. Amat sesuai juga untuk kaum adam yang 'boroi'. Alamailah sendiri keberkesanannya.

Aishah Rawi
+60139923140
+601126904055









Pakai Premium Beautiful, lemak yang bersepah semua kemas dan solid...
Pakai apa pun nampak cantik dan confident jerr...
 






Nampak tak perbezaan pada bentuk pinggul selepas menggunakan Girdle Premium Beautiful...????
Uplift cantik je kan....

KEISTIMEWAAN GIRDLE (BELAKANG)

A-'Love Shape' nipis untuk membentuk pinggul yang seksi lagi montok dan menaikkan pinggul (uplift).

B-Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.

C-Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.

Aishah Rawi
+60139923140
+601126904055
aishahrawi.blogspot.com




Pakai Premium Beautiful secara konsisten, sedar2 semakin longgar ...
tu maknanya body semakin solid dan kemas..
same thing happen to Aishah too...
that's why i fall in love with PB again and again....

No comments:

Post a Comment