Thursday, 19 October 2017

BVSM (Bio Velocity Sleep Mate)

Bio Velocity adalah sejenis PELAPIK TILAM bertenaga dan direka khas untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan dan membantu proses terapi hanya dengan cara berbaring, peluk, alas ,selimut atau hanya memandang ke arah pelapik tilam BVSM ini.

BVSM merupakan pelapik tilam pertama didunia dan di Malaysia menggunakan Teknologi Tulen CAHAYA MATAHARI PAGI ( DHUHA ) & GARAM LAUT DALAM...

Tilam disuntik dan disemburkan garam dari laut dalam yang didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu dhuha. Hanya pada waktu dhuha sahaja kerana pada masa ini ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dalam menyelesaikan pelbagai penyakit termasuklah sakit-sakit mistik.

Aishah Rawi
www.wasap.my/60139923140

www.aishahrawi.com

Bio Velocity Sleep Mate Murah
Bio Velocity Sleep Mate
Bio Velocity
Bio Velocity Sleep Mate Hai O
Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)
Bio Velocity Sleep Mate Harga
Bio Velocity Sleep Mate Tipu
Tilam Bio Velocity Sleep Mate
Harga Bio Velocity Sleep Mate
Harga Borong Murah Bio Velocity Sleep Mate
Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah
Harga Bio Velocity Sleep Mate Murah
COD Bio Velocity Sleep Mate Durian Burung
COD Bio Velocity Sleep Mate Manir
COD Bio Velocity Sleep Mate Teluk Pasu
COD Bio Velocity Sleep Mate Jalan Hiliran
COD Bio Velocity Sleep Mate Bukit Besar
COD Bio Velocity Sleep Mate Kuala Terengganu
COD Bio Velocity Sleep Mate Kuala Terengganu
Free Postage Bio Velocity Sleep Mate
Bio Velocity Sleep Mate Tilam Strok
Selimut Ajaib Bio Velocity Sleep Mate
Bio Velocity Sleep Mate Angin Ahmar

Thursday, 24 August 2017

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET MEMBANTU PESAKIT POLYCYSTIC OVARY SYNDROME (PCOS)

Jom baca entry Testimoni Premium Beautiful. Uols Nak tahu tak bagaimana Premium Beautiful ni dapat membantu Pesakit PCOS (Polycystic Ovary Syndrome) ??

Sebelum tu, Aishah nak sharing serba sedikit yang Aishah tahu tentang PCOS ni...😊

Sindrom Ovari Polisistik (Polycystic Ovarian Syndrome- PCOS) merupakan gangguan hormon paling tinggi di kalangan wanita yang berada pada peringkat subur. Ia juga menjadi salah satu faktor ketidaksuburan dalam kalangan wanita.

Antara ciri utama PCOS adalah pengovulan (proses bertelur) tidak berlaku atau tiada pengovulan yang tetap pada setiap bulan. Selain itu peningkatan aras hormon androgen (hormon lelaki) yang berlebihan dalam badan wanita turut menjadi punca.

PCOS dikenal juga sebagai Sindrom Stein-Leventhal iaitu masalah paling lazim yang menyebabkan seseorang wanita itu gagal hamil, tetapi malangnya sehingga kini tidak banyak yang diperkatakan tentang hal ini.

Kajian antarabangsa menunjukkan kira-kira 20 peratus wanita yang berusia lebih daripada 20 tahun mengalami masalah ini, dan lebih daripada 40 peratus wanita yang mempunyai masalah kesuburan adalah disebabkan PCOS." - © Utusan Melayu (M) Bhd

Uols nak tahu lebih lagi boleh baca dekat sini Polycystic ovarian syndrome (PCOS).

Antara tanda-tanda PCOS :

Aishah ada terbaca ada beberapa cara untuk merawat PCOS ni, sama ada uols diet seimbang untuk turunkan berat badan, Makan pil perancang atau hormon,  makan ubat kencing manis (bagi pesakit diabetes), makan ubat fertiliti (Ya Allah banyaknya makan ubat... 😣😣😣), dapatkan suntikan ataupun uols yang resisten terhadap ubat-ubatan, nak tak nak kena buat "PEMBEDAHAN OVARIAN DRILLING" yang mungkin kosnya dalam RM7K ke atas macam tu.. 😲😲

Tapi, kalau nak Aishah sarankan, uols sarung je PREMIUM BEAUTIFUL CORSET kos pun tak banyak, uols pun jimat...  Dah tak perlu potong, operate, makan macam2 pil...  sebab uols sarung saja Premium Beautiful, KESIHATAN dalaman uols inshaAllah terjamin then Uols akan dapat bentuk badan yang cantik, kan dah kurus.

Jom baca Testimoni salah satu client kami yang hanya ambil keputusan sarung Premium Beautiful untuk merawat PCOS daripada PEMBEDAHAN OVARY DRILLING.

TESTIMONI PESAKIT POLYCYSTIC OVARY SYNDROME HANYA MEMAKAI PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK MERAWAT MASALAH PCOS

(KAK ZURIATI - MASALAH PCOS)

Asbab ceritanya, Kak Ti ni dah kahwin 14 tahun tapi belum dikurniakan cahaya mata sebab mengalami masalah Obesiti dan berat Kak Ti dari 90kg+. Kak Ti ni ada darah tinggi yang teruk gak tau. Doktor sahkan beliau alami masalah PCOS, then suruh control berat badan dan bagi advice untuk jalani pembedahan tapi Kak Ti refuse dan cuba dengan sarung Premium Beautiful jak dulu untuk turunkan berat badan. (Masa tu beliau pakai Premium Beautiful Classic).

Mula-mula pakai PB ni (Tahun 2010), Kak Ti pakai selama 8jam berterusan setiap hari. Masa tu beliau alami healing crisis like muntah2, mual, loya. Alhamdulillah Lepas setahun pakai PB Kak Ti Positive pregnant dan umur beliau masa tu 42 Tahun.

Tahun ni Kak Ti pregnant 2nd baby tapi miscarriage, masa tu Kak Ti alami darah tinggi dan Life Pressure. Then After 6 months, Kak Ti pregnant lagi tapi doktor advice gugurkan janin sebab masa miscarriage 2nd baby beliau kena czer kan... Lepas gugur 2nd baby Kak Ti terus sarung Premium Beautiful Elegance, masa tu berat beliau dah 78kg. .

Lepas setahun pakai PB, Kak Ti Pregnant anak pertama... :)

Masa berpantang 1st Baby
Lepas Miscarriage 2nd baby badan kak Ti naik Balik, Then sarung Premium Beautiful Elegance...

Now berat kak Ti dah 66 kg dari 90kg+...

Bagi uols atau ada saudara mara ataupun kenalan yang ada masalah PCOS macam kak Ti, kalau takut nak buat operate, boleh try sarung Premium Beautiful ni, sebab lagi jimat dan harga pun boleh runding daripada kos pembedahan tau. Bukan hanya PCOS je, Cyst/Fibroid, Breast Cancer and macam2 penyakit lagi just sarung Corset Kesihatan dan Kecantikan ni ...

Oh Ya, Kebanyakkan Client kami yang mengalami PCOS lebih memilih untuk memakai Premium Beautiful dan makan maharani secara konsisten. Dan kebetulan sekarang ni, Aishah ada bagi Promotion untuk  PREMIUM BEAUTIFUL CORSET  ni. So, cepat-cepatlah uols grab sebelum Promo ni berakhir...

✔Free Fitting
✔Free Gift
✔Free Consultant

Aishah Rawi
www.wasap.my/60139923140

www.aishahrawi.com

#PremiumBeautifulDurianBurung
#PremiumBeautifulManir
#PremiumBeautifulTerengganu
#PremiumBeautifulKualaTerengganu
#PremiumBeautifulExpert
#rawiaishah

Friday, 28 July 2017

Premium Beautiful Testimonies


Buat Jiwa Kacau!
Setuju sangat bila ada yang kata 'Bentuk Badan Mempengaruhi Penampilan.'


Kita akan nampak lebih MUDA DARI USIA bila bentuk badan kemas cantik melentik walau tak perlu tunjuk kat orang 😅 sebab kita sendiri boleh feel badan kita macam mana.
Memang rentap emosi sungguh bila tengok REAL TESTIMONI yang makin Awet Muda ni. Tak macam nenek CUCU EMPAT pun! #SilaMenangisDiBucuKatil

Ni gara-gara dapat Hadiah Special dari Anak beliau.

Kesan dari Pakai Premium Beautiful di Usia 56 Tahun:
1. Badan Cantik dan Tegap
2. Pergerakan Makin Cergas
3. Kulit Makin Flawless
 

Semuanya gara-gara Premium Beautiful dan Maharani ni ada fungsi yang cekap dan cepat LANCARKAN DARAH ke seluruh badan.

Healing Crisis



"Kenapa lepas pakai Premium Beautiful saya rasa tak sedap badan la, pening-pening, loya, nak demam, period pun tak keluar....seksanya kak ooiii...

Actually u'olls...Itu semua healing crisis bila sarung Premium Beautiful. Bagus sebenarnya bila ada tindak balas macam tu. Tu petanda yang FIR pada Premium Beautiful berfungsi sangat dengan badan u'olls sampai u'olls boleh dapat kesan yang kurang selesa macam ni:

1) Pening
2) Muntah-muntah
3) Kerap buang air kecil dan besar
4) Kuat Berpeluh
5) Period Stuck
6) Gatal-gatal merenyam
7) Menyucuk-nyucuk kat sesetengah area badan
8) Ada yang kurang selera makan
9) Ada yang tetiba kuat makan
10) Kuat buang angin dan sendawa



Aishah Rawi 
www.wasap.my/60139923140


www.aishahrawi.com


#PremiumBeautifulDurianBurung
#PremiumBeautifulManir
#PremiumBeautifulTerengganu
#PremiumBeautifulKualaTerengganu
#PremiumBeautifulExpert
#rawiaishah
 

Thursday, 23 March 2017

Premium Beautiful Corset Vs other corset

Premium Beautiful vs Others Corset

Premium Beautiful mendapat pengiktirafan Superbrands - corset yang sentiasa mendapat jualan tertinggi setiap tahun dan dijamin kualitinya...

Mempunyai teknologi Far-Infrared Rays @ FIR yang ditenun di dalam setiap benang Premium Beautiful. Bukan jenis tampal2 yer. FIR ni akan bertindak balas dengan badan si pemakai dan kesan akan berbeza2 bergantung kepada badan masing2. Salah satu fungsi utama Far-Infrared Rays adalah melancarkan pengaliran darah (blood circulation) ke tahap optimum. 

Satu2 nya lingerie di Malaysia yang bagi uolls jaminan baik pulih secara percuma sampai bila2. Lifetime warranty ni tak cover service nak jahit corset uolls bagi kecil/besar yer. Hanya service repair/baik pulih untuk sebarang kerosakan seperti kancing tercabut, tetulang patah/terkeluar, seluar terkoyak dan mana2 kerosakan yang tidak disengajakan. 

Direka based on 70% kesihatan 30% kecantikan. Premium Beautiful banyak membantu untuk improve kesihatan dalaman wanita, seterusnya membentuk kembali bentuk badan wanita, untuk memberi 100% keyakinan. Sebab tu selalunya, customers kami akan senyum lebar, pusing kiri kanan, depan belakang tengok cermin, sebab tak percaya dengan kesan instant shaping Premium Beautiful.
***Part yang paling penting, uolls kene dapatkan size yang tepat, belajar cara pakai yang betul, melalui pakar dan agent bertauliah Premium Beautiful supaya uolls tak menyesal nanti.


Aishah Rawi
0139923140


Adik-beradik Eziclean